Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

«Θα δαγκώσω κάθε παίχτη στο γήπεδο, αν χρειαστεί»!

Έναν μάλλον μη αναμενόμενο μιμητή βρήκε ο Λουίς Σουάρες, καθώς λίγη ώρα πριν το ματς κόντρα στη Γερμανία, η… αυτού μεγαλειότης Ron Burgundy ξεκαθάρισε πως θα δαγκώσει ό,τι κινείται στο γήπεδο!

«Θα δαγκώσω κάθε παίχτη στο γήπεδο, αν χρειαστεί»!
Οι περισσότεροι Αμερικανοί (ακόμα) δεν σκαμπάζουν γρι από ποδόσφαιρο και ο Γουίλ Φερέλ δεν διαφέρει και πολύ από αυτούς.

Σε πάρτι των φίλων της team USA ο γνωστός κωμικός και για πάντα λατρεμένος ως Ron Burgundy στην ταινία «Anchorman: The Legend of Ron Burgundy», μπούκαρε, άρπαξε το μικρόφωνο και αφού ξεκαθάρισε πως ανήκει και αυτός στην πλειοψηφία των συμπατριωτών του που δεν το ‘χουν ιδιαίτερα με το σπορ που παίζεται με μια μπάλα και τα πόδια, προσπάθησε να περάσει το σύνθημα πως ανεξάρτητα με την ασχετοσύνη του, ο καθένας οφείλει να συνεισφέρει όπως μπορεί στην εθνική προσπάθεια!

Εμφανιζόμενος, λοιπόν, ως και καλά ποδοσφαιριστής και αφού τόνισε πως δεν είναι και στην καλύτερη φόρμα της ζωής του, ο Φερέλ δήλωσε πως θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό και –αν χρειαστεί- θα δαγκώσει κάθε αντίπαλο μέσα στο γήπεδο.

Απολαύστε τον:


Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: