Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Καταγγελία Παπαδόπουλου!!

Papa
Ο προπονητής του Ηρακλή, Νίκος Παπαδόπουλος, μίλησε στον Arena FM 89,4 για την μεγάλη πρόκριση της Εθνικής στους «16» του παγκοσμίου κυπέλλου. Αναφέρθηκε και στον Ηρακλή και την επόμενη μέρα της ομάδας.
Αναλυτικά τα όσα είπε στον Arena FM 89,4:
«Είναι μια πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία της Εθνικής ομάδας, μια από τις πολλές που μας έχει χαρίσει αυτή η ομάδα τα τελευταία χρόνια. Έδωσε χαρά σε όλους τους Έλληνες και νομίζω ότι το αξίζανε. Αν και δέχτηκε σκληρή τακτική, έδειξε ότι μπορεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο  και τα παιδιά δικαιώθηκαν με την προσπάθεια και το πάθος που δείξανε. Μας ανεβάζει επίπεδο, αν σκεφτεί κανείς ποιες ομάδες έμειναν εκτός από την συνέχεια της διοργάνωσης. Εγώ το πίστευα ότι μπορούσαμε να τα καταφέρουμε. Ήταν ένας όμιλος που ήταν στα μέτρα μας. Αν και τα πράγματα δεν ξεκίνησαν με το καλύτερο τρόπο, υπήρχε μια απογοήτευση μετά την βαριά ήττα με 3-0 από την Κολομβία. Αυτή η ομάδα έχει μέταλλο και έχει δείξει χαρακτήρα σε τέτοιες διοργανώσεις».
Για την Κόστα Ρίκα: «Είναι μια καλή ομάδα, που έχει δείξει πάρα πολύ καλά στοιχεία, έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και μην ξεχνάμε ότι πέρασε ίσως από τον πιο δύσκολο όμιλο. Με παίκτες που τα δίνουν όλα για διάκριση σίγουρα θα είναι μια πολύ δύσκολη αναμέτρηση. Η Εθνική Ελλάδας μπορεί να περάσει από οποιονδήποτε αντίπαλο αρκεί να είναι συγκεντρωμένη , να παίζει καλό ποδόσφαιρο, όπως έκανε και χθες και όλα μπορούν να γίνουν. Ήδη πάντως έχουμε κάνει μια πολύ μεγάλη επιτυχία».
Αναφορικά με τον Ηρακλή: «Περιμένω και εγώ τις εξελίξεις. Έχω ενημερωθεί για κάποια πράγματα που γίνονται όσο έχει να κάνει με τον επενδυτή, αλλά από εκεί και πέρα δεν έχω κάποια άλλη ενημέρωση. Δεν έχω επαφές με την διοίκηση, έκανα τον προγραμματισμό μου και είπα τις απόψεις μου για το πώς πρέπει να λειτουργήσει η ομάδα την νέα περίοδο.
Στην διάρκεια των πλέι οφ υπήρχαν προπονητές που μιλούσαν με τους ποδοσφαιριστές μου και ήταν κάτι που με στεναχώρησε πάρα πολύ. Το διασταύρωσα με τους παίκτες μου και ήταν τελείως άκομψο. Εγώ δεν θα έκανα ποτέ κάτι τέτοιο, ήταν κάτι που με πείραξε πάρα πολύ. Είναι κάποιοι συνάδελφοι που δεν σέβονται τίποτα. Από την μέρα που ανέλαβα τον Ηρακλή έκανα μια τεράστια προσπάθεια σε μια δύσκολη περίοδο. Το παλέψαμε και αν είχαμε την τύχη με το μέρος μας, ίσως μιλούσαμε διαφορετικά σήμερα. Η Ομάδα αυτή την στιγμή είναι σε δύσκολη κατάσταση και εύχομαι να πάνε όλα καλά με τον επενδυτή και ο Ηρακλής να βρει τον δρόμο του».
Για το αν αναλάμβανε την ομάδα πιο νωρίς: «Θεωρώ ότι αν αναλάμβανα την ομάδα πιο νωρίς θα τα είχαμε καταφέρει. Δεν είχα αρκετό καιρό να δουλέψω και υπήρχαν αρκετά προβλήματα».
Πηγή:arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: