Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Εκλογές στον Άρη!!

Κάλπες θα στηθούν την Παρασκευή στον Άρη, ώστε να αποφασισθεί σε ποια κατηγορία θα παίξει την επόμενη σεζόν η ομάδα. Ελευθεριάδης αντί Ψηφίδη. Για συμφωνία με τον Σ. Τσιώλη έκανε λόγο ο Γ. Γαλανός.

Εκλογές στον Άρη
Τα μέλη της Κοινωνίας Μελών Άρη θα κρίνουν σε ποια κατηγορία θα αγωνιστεί τη σεζόν 2014-15 η ομάδα. Όπως αποφασίστηκε στη Γενική Συνέλευση της Λέσχης, θα στηθούν κάλπες της Παρασκευή και θα είναι ανοιχτές από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ. Δικαίωμα να πάρουν μέρος θα έχουν όλα τα μέλη, τα οικονομικά τακτοποιημένα και μη, που φθάνουν και τα δύο μαζί τα 11.000 άτομα.

Ο πρώην γενικός γραμματέας του Ερασιτέχνη, Κώστας Ελευθεριάδης θα αναλάβει χρέη διευθύνοντα συμβούλου, αντικαθιστώντας τον κύριο Ψηφίδη που παραιτήθηκε την Δευτέρα.

Στη Γενική συνέλευση, που ξεκίνησε στις 16:00, παρουσίασαν το πλάνο τους ο Παναγιώτης Στεφανίδης και ο Γιώργος Γαλανός.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ανέφερε «Την επόμενη χρονιά τα έξοδα στην Β’ Εθνική είναι πολύ περιορισμένα. Περίπου 2,2 εκα. Ευρώ. Αυτά χρειάζεται η ΠΑΕ για τα τρέχοντα έξοδα τη νέα σεζόν. Δεν θα έχουμε μεγάλα συμβόλαια.

Γα το τηλεοπτικό συμβόλαιο, οι 300 χιλιάδες είναι λίγες. Μπορεί να έχουμε πρόβλημα ρευστότητας, αλλά δεν θα ξεφτυλίσουμε τον ΑΡΗ. Μετά από 15 μέρες άλλη ΠΑΕ έχει κλείσει ένα υπέρογκο τηλεοπτικό συμβόλαιο. Αν είχα δεχτεί τις 300 χιλιάδες ευρώ, τώρα θα ήμουν υπόλογος απέναντι σας. Προχωράμε σε επαφές με όλα τα κανάλια και περιμένουμε να δούμε τις εξελίξεις. Ολοι μας ζητούν πιστοποίηση ότι θα παίξουμε στη Β` Εθνική. Η σημερινή συνέλευση είναι πολύ σημαντική για να ολοκληρωθούν κάποια πράγματα. Αύριο είναι πιθανόν να γίνει νέα συνάντηση για το τηλεοπτικό, το οποίο θέλουμε να τελειώσουμε μέχρι την επόμενη Τετάρτη. Συμβουλευτικά σας λέω να μην αγοράσετε ακόμα κάποιο τηλεοπτικό πακέτο. Δεν μπορώ να σας πω το ποσό που ζητάμε, αλλά είναι αντάξιο του Άρη.

Απο εκεί και πέρα υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις για κάποιες άλλες χορηγίες αλλά και για το θέμα της ένδυσης. Έχουμε στα σκαριά ένα μεγάλο φιλικό, αλλά δεν μπορούμε να το κλείσουμε αν δεν ξέρουμε ποιοι θα είναι στην ΠΑΕ. Μπορεί να χαλάσει. Για αυτό πρέπει να πάρουμε μια απόφαση σήμερα.

Έχουμε σκοπό να αξιοποιήσουμε τα μαγαζιά της ΠΑΕ. Στόχος μας είναι τη νέα σεζόν τα έσοδα να είναι στα 4 εκατ. ευρώ, χωρίς τα διαρκείας. Έτσι θα έχουμε τη δυνατότητα να πάρουμε ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα, όπως και ν` ανταποκριθούμε στους πιστωτές
».

Από την πλευρά του ο κ. Γαλανός που έχει σχεδιάσει πλάνο βιωσιμότητας που προβλέπει διάλυση της εταιρείας και υποβιβασμό στη Γ’ Εθνική, δήλωσε: «Στη Γ` Εθνική χρειάζονται 500-600 χιλιάδες ευρώ για να ανέβεις τρένο. Έχουμε όραμα, έχουμε κλείσει κτίρια για τον Άρη. Ο Άρης δεν μπορεί να σταθεί στη Β` Εθνική με αυτά τα χρήματα. Έχουμε προπονητή. Αυτός είναι ο Σάκης Τσιώλης. Μας έδωσε τον λόγο του. Δεσμεύτηκα να μην πω το όνομα του, αλλά το είπα».

Ωστόσο, ο Έλληνας τεχνικός παραδέχεται ότι έχει μιλήσει με τον κ. Γαλανό, όχι όμως ότι έχει συμφωνήσει μαζί του.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: