Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Τους έχει… έτοιμους!!

Προχωρημένες επαφές με μέσο και στόπερ έχει ο Παναθηναϊκός για να είναι καλυμμένος, αν «στραβώσουν» οι… επιστροφές Σίλντενφελντ και Αμπέντ. Αισιοδοξία για Καραγκούνη. Έτοιμη λύση για Καπίνο.

Τους έχει… έτοιμους
Των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν. Και στον Παναθηναϊκό έχουν έτοιμες τις λύσεις τους για άμυνα και μεσαία γραμμή, αφού είναι αμφίβολο αν θα παραμείνει ο Γκόρντον Σίλντενφελντ στα μετόπισθεν, όπως και ο Μεντί Αμπέντ στο χώρο του κέντρου. Άλλωστε δεν υπάρχει περιθώριο μεγάλης αναμονής, από τη στιγμή που οι προπονήσεις αρχίζουν αύριο και το βασικό στάδιο προετοιμασίας την επόμενη Πέμπτη.

Για τον «Σίφο» τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Η Ντιναμό Μόσχας εξακολουθεί να περιμένει πρόταση, που… δεν έρχεται, και περιμένει τον παίκτη στην προετοιμασία της. Ο παίκτης θέλει να μείνει ελεύθερος για να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό, αλλά όχι χωρίς να εισπράξει μια καλή αποζημίωση (το συμβόλαιό του για την επόμενη σεζόν είναι 800.000 και οι «πράσινοι» δεν του προσφέρουν πάνω από 300.000) και το θέμα έχει κολλήσει εκεί. Ο Νίκος Νταμπίζας είναι σε επαφή με στόπερ κι αν αποκτηθεί τις επόμενες μέρες ένας παίκτης αξίας για τη θέση, ο Σίλντενφελντ θα απομακρυνθεί.

Τα ίδια, περίπου, ισχύουν και για τον μέσο. Ο Παναθηναϊκός είναι σε επαφές με παίκτη που μπορεί να κλείσει τις επόμενες μέρες. Αυτό δεν σημαίνει πως έχει «ξεγραμμένο» τον Αμπέντ, ωστόσο θέλει να είναι προετοιμασμένος και να έχει καλυμμένο το κενό του όσο η Νιούκαστλ δεν ξεκαθαρίζει τη θέση της για τον παίκτη. Όσο για τον Ντάνιελ Πράνιτς, εκκρεμεί μια κουβέντα μαζί του, αλλά όλα δείχνουν πως μετά την ολοκλήρωση της άδειάς του λόγω Μουντιάλ (10/7) θα επιστρέψει στην ομάδα.

Η Εθνική… τον καθυστερεί

Η πρόκριση της Εθνικής στους «16» του Μουντιάλ καθυστερεί τις εξελίξεις στην υπόθεση της επιστροφής του στον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» θα περιμένουν να ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις του 37χρονου μέσου για να κάνουν την τελική επαφή μαζί του για να επιστρέψει στο «τριφύλλι».

Έχει ψαχτεί, αν χρειαστεί

Το ενδεχόμενο να έρθει πρόταση για τον Στέφανο Καπίνο είναι ορατό. Αν αυτή αγγίζει τα 3 εκατ. ευρώ, όλα δείχνουν πως ο νεαρός γκολκίπερ θα πωληθεί. Η Μπενφίκα, καθώς και ομάδες από Αγγλία και Ιταλία παρακολουθούν τον διεθνή άσο. Ήδη στον Παναθηναϊκό έχουν κάνει έρευνα αγοράς για παν ενδεχόμενο.

*Ο Χρήστος Μπούρμπος έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό, αλλά η μεταγραφή δεν θα ανακοινωθεί άμεσα, καθώς ο ΟΦΗ έχει δικαίωμα να καταθέσει έφεση. Πάντως η συμφωνία είναι δεδομένη για δύο χρόνια και ο 31χρονος μπακ θα έχει ανακοινωθεί και ενσωματωθεί στις προπονήσεις μέχρι να αρχίσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας (3/7). Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: