Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

«Σκότωσε» Γκαράι η Μπενφίκα!!

Στην Ζενίτ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Εζεκιέλ Γκαράι, όπως ανακοίνωσε η ρωσική ομάδα, με την συμφωνία να ισχύει μέχρι το 2019. Μόλις 6 εκατ. ευρώ το κέρδος της Μπενφίκα!

«Σκότωσε» Γκαράι η Μπενφίκα
Θεωρείτο δεδομένο πως ο Εζεκιέλ Γκαράι δεν θα παρέμενε στη Λισαβόνα και την Μπενφίκα. Το ερώτημα ήταν που θα κατέληγε ένας από τους κορυφαίους αμυντικούς της χρονιάς.

Ο μουντιαλικός με την Αργεντινή σέντερ μπακ ανακοινώθηκε από την Ζενίτ, με το συμβόλαιο του να ισχύει για τα επόμενα 5 χρόνια.

Αν και η αξία του 27χρονου Αργεντινού είχε φτάσει σε πολύ υψηλά επίπεδα, το γεγονός της λήξης του συμβολαίου του με την Μπενφίκα το καλοκαίρι του 2015, έδωσε την ευκαιρία στους Ρώσους να τον πάρουν… κοψοχρονιά. Συγκεκριμένα, κατέβαλαν ένα ποσό που άγγιξε τα 15 εκατ. ευρώ.

Βέβαια, αυτό δεν δικαιολογεί τα μόλις 6 εκατ. ευρώ που έφτασαν στα ταμεία των «αετών», για έναν από της βασικές κολόνες της πορείας των φιναλίστ του Europa League.

Η Ρεάλ Μαδρίτης, που κατείχε το 60% των δικαιωμάτων του παίκτη, ήταν και αυτή που πήρε το μεγαλύτερο κομμάτι… της πίτας, δηλαδή 9 εκατ. ευρώ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: