Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

«Oνομαστική ψηφοφορία»

28892_main-610x350
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Πάνος Στεφανίδης. Μίλησε για την Γενική Συνέλευση που εξελίχθηκε. Παράλληλα, τόνισε πως πλέον θα ψηφίσουν αυτοί που… αδιαφόρησαν και ανέφερε πως πρέπει να γίνει ονομαστική ψηφοφορία.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Πάνος Στεφανίδης:
Για την απόφαση να πάνε σε ψηφοφορία:“Έχω πολλές ενστάσεις σε ότι αφορά την  ψηφοφορία. Δεν μπορείς να πας σε μια ψηφοφορία που σημαίνει την διάλυση του σωματείου. Ας μην πιάσουμε τα νομικά αλλά την ουσία. Το θέμα είναι το τι θέλει ο κόσμος. Ποιος κόσμος θα αποφασίσει; Αυτοί οι λίγοι που ήταν εκεί ενδιαφέρονται λιγότερο από τους 11.000; Αυτοί οι λίγοι που ήταν εκεί που ενώ έρχονται στις συνελεύσεις και ακούνε η γνώμη τους θα μετράει το ίδιο με αυτούς που αδιαφόρησαν τελείως; Αν πάει η ομάδα στην Γ’ θα διαλυθεί το σωματείο. Εγώ πιστεύω δεν θα ψηφιστεί η Γ’. Το σωματείο δεν έχει νόημα μετά και λόγο ύπαρξης. Για την ΚΜΑ μιλάω. Η ΚΜΑ υπάρχει για να είναι μέτοχος στην ΠΑΕ Άρης. Άρα θα πάψει να είναι μεγαλομέτοχος. Αυτό θα το ψηφίσουν αυτοί που δεν είναι οικονομικά ταχτοποιημένοι. Δεν μας έχει γίνει το πάθημα μάθημα. Εγώ εδώ και πόσους μήνες τρέχω στα δικαστήρια για τέτοιες διαδικασίες. Αν διαλυθεί το σωματείο τα δικαιώματα πάνε στον Α.Σ. Βέβαια, δεν υπάρχουν δικαιώματα για να πάνε μετά αν πάει ο Άρης στην Γ’”.
Για τα όσα είπε στην συνέλευση:
“Παίζει πολύ μεγάλο ρόλο το τι θέλει να ακούσει ο καθένας. Κάποιοι με πιάνανε και έλεγαν εντάξει δεν είπες και τίποτα. Καταρχήν από την απλήρωτη ομάδα εδώ και δύο μήνες δεν έχει φύγει κανένας. Πρώτη φορά στην ιστορία παίκτης που έκανε προσφυγή είναι έτοιμος να ανανεώσει, ο Ηλίας Σταυρόπουλος. Δεν ξέρω τι να πω στα παιδιά αυτά. Θα πω περιμένετε μέχρι την Δευτέρα αναγκαστικά. Θα ευχαριστήσω όσους στήριξαν αυτή την προσπάθεια για να λειτουργήσει ήσυχα η ΠΑΕ. Για να μπορέσουμε να φτιάξουμε το Ρύσιο, το Χαριλάου και να μείνουν αυτά τα παιδιά. Να μην έχουμε απώλειες στο ρόστερ. Το 2012 όταν μπήκαμε με τον Κατσιαούνη και τον Λαμπριάκο είχαμε 12-13 άτομα ρόστερ. Τώρα έχουμε 21. Ανέφερε ο κ. Γαλανός τον Τσιώλη. Εγώ  είμαι σίγουρος πως ο κ. Γαλανός είχε κλείσει τον Τσιώλη. Εγώ είμαι αντίπαλος του και το λέω. Η δημοσιοποίηση αυτό το πράγμα έχει. Αυτές είναι οι συνέπειες. Όταν είσαι Γαλανός και δεν είσαι διοίκηση τι συμφωνία να κάνεις; Πριν από 15 μέρες απορρίφθηκε η αίτηση του Σκόρδα. Τι συμφωνία να κάνω και να την παρουσιάσω έγγραφα; Αν φύγω όμως εγώ θα απαλλαγώ, ο Άρης θα τελειώσει γιατί θα πάει στην Γ’. Εγώ θα πάθω μια μικρή οικονομική ζημιά ο Άρης όμως θα τελειώσει. Ο νομικός που ήρθε από την Αθήνα ο κ. Σφυρής το είπε ξεκάθαρα πως δεν γίνεται σε έναν χρόνο εκκαθάριση. Δεν θα γίνει εκκαθάριση και μετά θα πάρουμε ένα ΑΦΜ. Όλα όσα θέλουμε να αποφύγουμε θα τα πάρουμε. Θα πάμε στην Γ’, 100% δεν θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε σε εκκαθάριση, εδώ δεν μπορούν αυτοί χωρίς προβλήματα. Θα ανέβουμε τρένο από την Γ’ λες και θέλει χρήματα και μετά θα πάρουμε ΑΦΜ”.
Για τον Ελληνικό Χρυσό:” Δεν υπάρχει καμιά συμφωνία χορηγίας. Έχουμε κάνει επικοινωνίες αλλά σε καμία περίπτωση δεν έγινε συζήτηση για χορηγία ούτε από την πλευρά μας ούτε από την πλευρά της εταιρείας. Επειδή, έχουμε ξεκινήσει νέο πρόγραμμα στην ΠΑΕ Άρης της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, απευθυνόμαστε σε όλες τις μεγάλες εταιρείες για τέτοια προγράμματα. Είναι κάτι που δεν αποσκοπεί στο ευρύ κενό. Είναι μια εταιρεία με 100 εργαζομένους και θέλει να τους πάρει εισιτήρια η να τους κάνει μια εκδήλωση μέσω του Άρη. Αυτό προχώρησε πάρα πολύ και για αυτό ανακοίνωσα πως για την θύρα 7 δεν θα βγούνε εισιτήρια. Η Ελληνικός Χρυσός και αυτή είναι  ενδιαφερόμενη για αυτό το πράγμα. Οι αντιδράσεις δεν υπάρχουν. Ο κόσμος γνωρίζει την κατάσταση και ο Άρης δεν πρέπει να πολιτικοποιείται. Θα πει κάποιος να πάρει διαρκείας και θα πω όχι; Θα γίνει μια εκδήλωση η συναυλία και θα πω όχι; Δεν μιλήσαμε για φανέλα και μανίκια. Δεν είναι μόνο η συγκεκριμένη εταιρεία αλλά και άλλες. Αυτό το ετοίμασαν άνθρωποι εξειδικευμένοι στο χώρο που ξέρουν όχι εγώ. Εγώ όταν πήγαιναν έφευγα ντροπιασμένος. Πηγαίναμε και λέγαμε για τα 100χρόνια και όταν μας έλεγαν τι παρέχουμε δεν ξέραμε τι να πούμε. Τον έχουν ξεφτιλίσει τον Άρη. Λέγαμε τότε για το τηλεοπτικό συμβόλαιο που δεν το πήραμε και μας βρίζανε. Η ΑΕΚ υπέγραψε την προηγούμενη βδομάδα για δυόμιση. Πως θα παλέψω για περισσότερα με τον καθένα που φωνάζει από την κερκίδα γιατί δεν το πήρα; Πόσο πιο ξεκάθαρο ήταν το μήνυμα; Δεν θέλουν να ακούσουν. Θέλουν να τελειώσουν τον Άρη. Ας τελειώσουν από μόνοι τους και αν θέλουν άλλη ομάδα να την πάρουν από τώρα. Θέλουν να δούνε τα παιδιά μας στον Μακεδονικό; Ερμηνεύει αυτό και πολλά για τα οποία απορούσα. Ανέφερε ψέματα επί ψεμάτων για το Χάγιατ και το προσωπικό. Ας βγει το προσωπικό να μιλήσει για την περίοδο 2012- 2013 αν ήταν πληρωμένοι. Αλλά αν βγουν τα παιδιά να μιλήσουν θα τους χαρακτηρίσουν και αυτούς. Ας μας πει για το Χάγιατ γιατί μας πλήρωσε πριν 10 μέρες. Το αποκορύφωμα είναι αυτό που είπε πως ο Άρης έκανε 80.000.000 εκκ. ευρώ τζίρο και βρέθηκε να χρωστάει 20.000.000 εκκ. ευρώ. Αυτό τον τζίρο γιατί δεν πιστεύει πως ο Άρης μπορεί να τον ξανακάνει; Αν για αυτούς ο Άρης έχει τελειώσει, για εμάς δεν έχει τελειώσει. Εμείς είμαστε εδώ. Εγώ έχω μάθει να μάχομαι. Στον Άρη οι πιθανότητες είναι πιο πολλές. Εγώ αν φύγω θα απαλλαγώ αλλά με τον Άρη τι γίνεται”;
Για το αν έχει να παρουσιάσει δουλειά ο Στεφανίδης για τον Άρη:
 ” Νομίζω πως δεν έχω δώσει την εντύπωση ως κάποιος που ρισκάρει τόσο πολύ. Γιατί να μπω σε διαδικασία για πράγματα που δεν δημιούργησα. Ρωτάνε γιατί η συνέλευση δεν έγινε 15 του μηνός και έγινε 25. Μα για να καλύψω και εγώ τον εαυτό μου. Να δω αν μπορώ να συνεχίσω στην Β’ εθνική. Εγώ ταξιδεύω, πηγαίων στην Αθήνα, κάνω επαφές και πρέπει να έχω την άποψη πως δεν θα κινδυνεύσω για την ενασχόληση μου με τον Άρη. Γιατί αν κινδυνεύσω θα χάσω πράγματα δουλεύοντας για πράγματα που δεν ευθύνομαι εγώ. Δυστυχώς δεν μπορώ να βγω και να πω παππάδες για την μια εταιρεία και την άλλη. Κάποιος μου είπε πως είμαι σαν τον Ηλιάδη. Είπα εγώ ποσό που θα φέρω; Τι να πω για τον επενδυτή και για τα μέλη που πηγαινοέρχονται κάθε μέρα; Δεν θα κάνω διαφήμιση σε κανέναν και ας πληρώσω εγώ το τίμημα. Εχθές παρουσία ενός άλλου μέλους χτύπησε το τηλέφωνο από έναν άνθρωπο από το εξωτερικό και μου λέει πες το. Του είπα στείλε ένα email με το όνομα σου. Δεν το έστειλε. Δεν λέω ότι ο άνθρωπος δεν είναι σοβαρός. Μπορεί να είναι σοβαρότατος. Γιατί να βγάλω άλλο ένα όνομα και να το ξεφτιλίσουμε και αυτό; Γιατί όποιο όνομα βγήκε ξεφτιλίστηκε”.
Για τα όσα είπε ο Σφυρής:” Είπε ως η ομάδα δεν μπορεί να κάνει εκκαθάριση σε έναν χρόνο και πως η ομάδα μπορεί να προχωρήσει στην Β’ μέσα από τον 106ια. Όποιος θέλει να δει. Ο κ. Γαλανός δήλωσε πως φοβάται”.
Για το αν είναι πεπεισμένος πως ο Άρης θα πάει Γ’ εθνική:“Όχι δεν είμαι. Εγώ είμαι πεπεισμένος πως ο κόσμος του Άρη δεν θα φτάσει τον Άρη εκεί. Στο φινάλε μπορείς να δεις πως αν δε βγαίνεις, δεν δηλώνεις στις 30 Ιουλίου συμμετοχή στην Β’ εθνική και πάει στην Γ’. Γιατί να θάψουμε την ομάδα ζωντανή από τώρα”;
Για τις πωλήσεις των παικτών:“Δεν θέλουμε να τους πουλήσουμε όλους τους παίκτες. Θα πουληθεί ένας. Υπάρχουν προτάσεις και έχουμε δώσει και συγκεκριμένες οριοθετήσεις. Δεν μπορεί να ειπωθεί τίποτα αν δεν ξεκαθαρίσει το τοπίο. Αν ο Άρης πέσει στην Γ’   Εθνική  φεύγουν και τσάμπα. Οι προτάσεις δεν είναι από Ελλάδα αλλά από εξωτερικό. Αν ο Άρης πάει στην Γ’   Εθνική  οι παίκτες μένουν ελεύθεροι και δεν χρειάζεται να μας δώσουν λεφτά. Τώρα θα πάνε να ψηφίσουν αυτοί που δεν ασχολούνται, που έρχονται μια στο τόσο και λένε έλα πάμε στην Γ’   εθνική  να καθαρίσουμε. Πρέπει ονομαστική να είναι η ψηφοφορία χωρίς κάλπη. Αύριο τα ονόματα να είναι γραμμένα.  Αυτό μπορεί να γίνει αν ψηφίζουμε με το καρτελάκι”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: