Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Ο… περιπτεράς που πανηγύρισε με τους διεθνείς στη σέντρα!! (pics)

Στη θέση όπου όλοι θα θέλαμε βρέθηκε ένας… περιπτεράς μετά τo παιχνίδι της Εθνικής! Ο «Έλληνας Jimmy Jump», Αποστόλης Κέππας, μπούκαρε στο γήπεδο και πανηγύρισε έξαλλα με τους διεθνείς στη σέντρα.

Ο… περιπτεράς που πανηγύρισε με τους διεθνείς στη σέντρα! (pics)
Είναι ό,τι πλησιέστερο υπάρχει στην Ελλάδα στον Jimmy Jump. Και το επιβεβαίωσε με μια «μπούκα» που θα ζήλευε κι ο διάσημος «μέντοράς» του.

Ένας περιπτεράς από τη Λαμία, λοιπόν, βρέθηκε εκεί όπου όλοι θα θέλαμε να βρεθούμε χθες βράδυ λίγο μετά τα μεσάνυχτα: Στο… κουβάρι των Ελλήνων παικτών που πανηγύριζε έξαλλα την πρόκριση στους «16» του Μουντιάλ!

Ο Αποστόλης Κέππας (που είναι σεσημασμένος από τα «ντου» στις Ευρωλίγκες που κατέκτησε ο Ολυμπιακός σε Λονδίνο και Κωνσταντινούπολη) καθόταν πίσω απ’ τον πάγκο της Εθνικής στο παιχνίδι με την Ακτή Ελεφαντοστού.

Κι όταν αυτό τελείωσε, δεν κρατήθηκε! Μπούκαρε στο γήπεδο κι έγινε ένα με τους (έκπληκτους όταν διαπίστωναν ότι δεν τον γνωρίζουν) διεθνείς!

Δείτε πώς περιέγραψε γλαφυρά το κατόρθωμά του στο «Lamia Report»

«Έχοντας φτάσει στα τελευταία λεπτά η αγωνία ήτανε στο φουλ. Όταν κερδίσαμε το πέναλτι τα δευτερόλεπτα μέχρι να χτυπηθεί φάνηκαν αιώνας…

Εγώ καθόμουν πίσω από τους πάγκους στην μεριά της εξέδρας που ήταν η υπόλοιπη αποστολή με τον Σάντος, τον Κατσουράνη, τους γιατρούς κλπ.

Και μόλις μπήκε το γκολ αγκαλιαστήκαμε όλοι μαζί, άλλοι κλαίγαμε, άλλοι γελάγαμε!

Μετά από λίγα δευτερόλεπτα και για ακόμη μια φορά δεν μπόρεσα να κρατηθώ… Αυτή τη στιγμή έπρεπε να τη ζήσω από κοντά!

Με συνοπτικές διαδικασίες λίγων δευτερολέπτων και λόγω εμπειρίας πλέον, βρέθηκα στον αγωνιστικό χώρο και έγινα στην κυριολεξία μια μεγάλη αγκαλιά με τους παίκτες μας… Ήμασταν όλοι μαζί στη σέντρα και τραγουδούσαμε!

Μόλις ένας-ένας έβλεπε ότι δεν ήμουν παίκτης ερχόντουσαν και με πετάγανε ο ένας στον άλλο, με κάνανε μπαλάκι, (γέλια), ενώ με έδειχναν και κάνανε «ωχ, ποιος είναι αυτός»;

Τον έχω δει τόσες πολλές φορές, μετά από επιτυχίες, τον χορό στο κέντρο και τα «όλε», αλλά να το ζεις από κοντά είναι ανεπανάληπτο!

Κάναμε σαν 10 χρονών παιδιά»!


inner

inner

Δεν υπάρχουν σχόλια: