Πέμπτη, 26 Ιουνίου 2014

Αποβλήθηκαν επ' αόριστον Μπόατενγκ και Μουντάρι!!

Eπ' αόριστον απέβαλε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Γκάνας τους πρωταγωνιστές του επεισοδίου στην προπόνηση της ομάδας, Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ και Σουλεΐ Μουντάρι.

Αποβλήθηκαν επ' αόριστον Μπόατενγκ και Μουντάρι
Το επεισόδιο που δημιούργησαν οι Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ και Σουλεΐ Μουντάρι, εξαιτίας της καθυστέρησης της πληρωμής του πριμ για την παρουσία της Γκάνας στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, δεν έμεινε ατιμώρητο.

Οι άνθρωποι της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας και ομοσπονδιακός προπονητής της χώρας δεν αρκέστηκαν στην αποβολή των δύο παικτών από την αποστολή στην Βραζιλία.

Η παραδειγματική ποινή αφορά τον επ' αόριστον αποκλεισμό από τις υποχρεώσεις της εθνικής, όπως ανακοίνωσε η ομοσπονδία της χώρας.

Η επίσημη ανακοίνωση για τον Μουντάρι: «Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Γκάνας απέβαλε επ' αόριστον τον Σουλεΐ Μουντάρι από τα «μαύρα αστέρια». Η ποινή ισχύει δια παντός. Η απόφαση ελήφθη μετά από απρόκλητη σωματική επίθεση του σε ένα μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της GFA και σε ένα μέλος του προπονητικού τιμ της Γκάνας, του κ. Μόουζες Αρμά την Τρίτη 24 Ιουνίου 2014 κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Διαπίστευση Μουντάρι για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 έχει αποσυρθεί».

Η επίσημη ανακοίνωση για τον Μπόατενγκ: «Η Γκάνα Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (GFA) ενέκρινε την απόφαση του προπονητή Kιουές Άπια να αποβάλει επ 'αόριστον τον Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ από την εθνική ομάδα.Η απόφαση τίθεται σε άμεση ισχύ. Η απόφαση ελήφθη μετά το χυδαίες λεκτικές προσβολές του Μπόατενγκ που απευθύνονταν σε προπονητή Κιούσι Άπια κατά τη διάρκεια της προπόνησης στο Μακέιο, αυτή την εβδομάδα. Ο παίκτης έδειξε πως δεν έχει καθόλου τύψεις για τις οποίες ενέργειες του. Η διαπίστευση του Μπόατενγκ για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 έχει αποσυρθεί, με άμεση ισχύ».

Και μέσα σε όλα αυτά η ομάδα της Γκάνας θα διεκδικήσει την πρόκριση της στους «16» κόντρα στη Πορτογαλία, σε μία ωραία ατμόσφαιρα… Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: