Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Για κίνηση εντυπώσεων από Ολυμπιακό μιλούν στην ΕΟΚ!!

Για προσπάθεια συντήρησης ενός θέματος που... δεν υφίσταται με στόχο τη δημιουργία εντυπώσεων κάνει λόγο η ΕΟΚ σχολιάζοντας τη νέα ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός για χορηγία ασφάλισης των διεθνών.

Για κίνηση εντυπώσεων από Ολυμπιακό μιλούν στην ΕΟΚ
Η ΕΟΚ έχει αποφασίσει να μη δώσει συνέχεια στην ανταλλαγή ανακοινώσεων με τον Ολυμπιακό (μετά τη νέα «πρόταση» της ερυθρόλευκης ΚΑΕ για χορηγία) για το θέμα της απουσίας των διεθνών του από τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων.

Αυτό, πάντως, που σχολίαζαν στις τάξεις της ομοσπονδίας είναι πως εφόσον οι «ερυθρόλευκοι» επιθυμούν να ασφαλίσουν έξτρα τους παίκτες τους (πέρα δηλαδή από όσα προβλέπονται από την ΕΟΚ), είναι ελεύθεροι να το πράξουν και μάλιστα τους έχουν δώσει το όνομα του αρμοδίου της FIBA για να τους φέρει σε επαφή με την εταιρεία που ασφαλίζει τους διεθνείς εκ μέρους της.

Παράλληλα από την ΕΟΚ επισημαίνουν πως η ΚΑΕ Ολυμπιακός με το να μην απευθύνεται εκεί που πρέπει κωλυσιεργεί και δείχνει να επιθυμεί να συντηρεί το θέμα της ασφάλισης χωρίς στην ουσία να υπάρχει πραγματικό ζήτημα και ουσιαστικός λόγος απουσίας των παικτών της ομάδας από την Εθνική Νέων. Σημειώνουν, δε, πως οι κινήσεις του Ολυμπιακού επιβεβαιώνουν πως ουδέποτε έχει ασφαλίσει τους παίκτες της για λοιπές δραστηριότητες.

Όσον αφορά στην πρόταση περί χορηγίας του Ολυμπιακού για το έξτρα κόστος ασφάλισης, στην ΕΟΚ τονίζουν πως πρόκειται για καθαρά κίνηση εντυπώσεων, αφού δεν υπάρχει ανάγκη της ομοσπονδίας ή υποχρέωσή της που πρέπει κάποιος άλλος να καλύψει, αλλά το θέμα αφορά μία επιθυμία των «ερυθρόλευκων» που θέλουν να ασφαλίσουν επιπλέον πράγματα για τους παίκτες τους (πέρα από τα προβλεπόμενα από τη FIBA). Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: