Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Και τώρα… «έτοιμοι» για Παναθηναϊκό!!

Μετά την ενίσχυση σε νέο «αίμα» στον Παναθηναϊκό στρέφονται στην απόκτηση έτοιμων παικτών. Λίστα ξένων παρέδωσε ο Ιβάνοβιτς στον Γιαννακόπουλο. Τι γίνεται με Μποχωρίδη.

Και τώρα… «έτοιμοι» για Παναθηναϊκό
Έχοντας ήδη αποκτήσει Λούντζη και Παπαγιάννη, που αποτελούν το λαμπρό μέλλον του ελληνικού μπάσκετ, ο Παναθηναϊκός στρέφεται πλέον σε «έτοιμους» παίκτες που θα αποδώσουν άμεσα και θα αναλάβουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα της επόμενης περιόδου.

Στη χθεσινή συνάντηση που έγινε ανάμεσα στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς, ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού παρέδωσε λίστα με συγκεκριμένα ονόματα ξένων παικτών για την ενίσχυση της ομάδας και το προσεχές διάστημα αναμένεται… «καυτό».

Οι «πράσινοι» έχουν μόνο έναν ξένο στο ρόστερ τους (Τζέιμς Γκιστ) και έχουν δυνατότητα απόκτησης άλλων πέντε, το πολύ τριών ακόμη μη κοινοτικών και δύο κοινοτικών. Με το ρόστερ να αριθμεί δέκα παίκτες ήδη, δεν αποκλείεται να μην καλυφθούν όλες οι διαθέσιμες θέσεις ξένων.

Όλα δείχνουν πως θα αποκτηθεί ένας δυναμικός ξένος σέντερ δίπλα στον Μαυροκεφαλίδη και τους εξελίξιμους Διαμαντάκο και Παπαγιάννη. Παράλληλα θα γίνει προσθήκη φόργουορντ, παρότι υπάρχει πρόθεση να πάρουν περισσότερες ευκαιρίες Γιάνκοβιτς και Χαραλαμπόπουλος.

Όσο για την περιφέρεια, μεγάλος στόχος-αλλά δύσκολος-παραμένει ο Νικ Καλάθης, ωστόσο ανεξάρτητα από την απόκτησή του θα αποκτηθεί κι άλλος ξένος γκαρντ (ίσως και δύο αν δεν έρθει ο ομογενής άσος), πιθανώς που θα μπορεί να βοηθήσει και στη θέση «2». Φήμες αναφέρουν πως αρέσει ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς της Παρτιζάν, αλλά έχει συμβόλαιο, τον βολιδοσκοπούν από Τουρκία και είναι πολύ ακριβός.

Σχετικά με τον Λευτέρη Μποχωρίδη, το ενδιαφέρον είναι δεδομένο, ο δρόμος είναι ανοικτός μετά την αλλαγή μάνατζερ από τον 20χρονο γκαρντ, αλλά «αγκάθι» είναι οι απαιτήσεις του Άρη, που φέρεται να αξιώνει αρχικά ποσό που αγγίζει το 1 εκατ. ευρώ για να πάρει στο τέλος τουλάχιστον τα μισά. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: