Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Η νίκη δεν αρκεί!!

Πορτογαλία και Γκάνα ελπίζουν σε ένα θαύμα για να περάσουν στους «16» του Μουντιάλ από τον έβδομο όμιλο, αφού ακόμη και η νίκη πιθανότατα δεν θα τους είναι αρκετή.

Η νίκη δεν αρκεί
Στην Μπραζίλια κοντράρονται απόψε για τον έβδομο όμιλο Πορτογαλία και Γκάνα για τον έβδομο όμιλο (19:00) αναζητώντας την πρώτη τους νίκη σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο. Κι αυτή όμως ίσως να μην είναι αρκετή, αφού αν το Γερμανία-ΗΠΑ λήξει ισόπαλο… δεν έχουν καμία τύχη.

Οι Ίβηρες θα παραταχθούν χωρίς τον τραυματία Κοεντράο αλλά υπολογίζουν και πάλι στον Πέπε, ενώ ο Έντερ αναμένεται να προτιμηθεί ξανά στην επίθεση αντί των Αλμέιδα και Ποστίγκα που αντιμετωπίζουν προβλήματα. Η ομάδα του Πάουλο Μπέντο ελπίζει να υπάρχει νικητής στο άλλο παιχνίδι, αλλά παράλληλα πρέπει να κερδίσει και μάλιστα με μεγάλο σκορ για να υπερκεράσει τον ηττημένο στη διαφορά τερμάτων. Το 4-0 της πρεμιέρας από τη Γερμανία δυσχεραίνει το έργο της παρέας του Κριστιάνο Ρονάλντο, που έχει συντελεστή 2-6, ενώ η Γερμανία έχει 6-2 και οι ΗΠΑ έχουν 4-3.

Αντίστοιχο σενάριο υπάρχει και για την πρόκριση της Γκάνας, που πάντως έχει μικρότερο αρνητικό συντελεστή στα γκολ (3-4) και δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα.

Οι δύο ομάδες δεν έχουν ποτέ στο παρελθόν τεθεί αντιμέτωπες.

Πιθανές συνθέσεις:

Πορτογαλία (Μπέντο): Μπέτο, Άλβες, Πέπε, Κόστα, Περέιρα, Βελόσο, Μουτίνιο, Μεϊρέλες, Νάνι, Ρονάλντο, Έντερ.

Γκάνα (Άπια): Ντάουντα, Αφούλ, Μπόβε, Τζ. Μενσά, Ασαμόα, Ραμπιού, Μουντάρι, Ατσού, Α. Αγιού, Γκιάν, Μπόατενγκ.

Διαιτητής: Ναουάλ Σουκράλα (Μπαχρέιν).

Βαθμολογία

1. Γερμανία 4 (6-2)
2. ΗΠΑ 4 (4-3)
3. Γκάνα 1 (3-4)
4. Πορτογαλία 1 (2-6)
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: