Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Η απολογία του Σουάρες στη FIFA!!

Αμετανόητος ο Λουίς Σουάρες, ανέφερε στην απολογία του στη FIFA πως το δάγκωμα στον Κιελίνι ήταν ένα τυχαίο περιστατικό, με τον δικηγόρο του να τα... ρίχνει στην αγγλική και την ιταλική ομοσπονδία!
Συνωμοσία πίσω από... Άγγλους και Ιταλούς βλέπει η νομική εκπροσώπηση του Ουρουγουανού άσου στη στην απολογία του στη FIFA για το νέο του... κανιβαλικό χτύπημα, αυτή τη φορά με θύμα του τον Κιελίνι στο παιχνίδι με τη «σκουάντρα ατζούρα». Ο σταρ της «σελέστε» δήλωσε πως επρόκειτο για ένα τυχαίο περιστατικό, ενώ τα σενάρια για την πιθανή τιμωρία του ενόψει της συνέχειας του Μουντιάλ, ο δικηγόρος του τα απέδωσε στην «πίεση που υπάρχει από την Αγγλία και την Ιταλία».
Συγκεκριμένα ο Αλεχάντρο Μπάλμπι (σ.σ. ο δικηγόρος του) ανέφερε ότι ο Σουάρες είναι θύμα των δύο αυτών ομοσπονδιών (Αγγλίας, Ιταλίας), καθώς βοήθησε την Ουρουγουάη να περάσει εκείνη στην επόμενη φάση, ενώ αμφότερες αποκλείστηκαν. Η πειθαρχική επιτροπή επιβεβαίωσε ότι η τελική απόφαση θα γνωστοποιηθεί την Πέμπτη, αφού εξεταστεί ενδελεχώς και το βίντεο του αγώνα. Το γεγονός πάντως ότι ο παίκτης δεν μπήκε καν στον... κόπο να ζητήσει συγγνώμη, σίγουρα δεν κρίνεται υπέρ του, τη στιγμή που ο Μπάλμπι έριξε βολές και στον Κιελίνι για το φερόμενο χτύπημά του στον Σουάρες.
«Είναι πιθανόν να τον τιμωρήσουν, γιατί υπάρχουν προηγούμενα. Αλλά είμαστε πεπεισμένοι ότι ήταν ένα τυχαίο περιστατικό, γιατί αν ο Κιελίνι δείχνει το σημάδι στον ώμο του, ο Σουάρες μπορεί να δείξει το μελανιασμένο του μάτι», ανέφερε μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος του Ουρουγουανού.

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: