Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Πρώτη με ηρεμία και… ανανέωση!! (video)

Με κλειστές πόρτες, ηρεμία και ανανεωμένα πρόσωπα, από τα οποία ξεχώρισαν ο κοντοκουρεμένος Γκαρσία και ο αδυνατισμένος Μαντούρο άρχισαν οι προπονήσεις του ΠΑΟΚ. Απών ο Λόπεθ.

Πρώτη με ηρεμία και… ανανέωση (video)
Και τώρα τα κεφάλια μέσα… Ο ΠΑΟΚ πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση για τη νέα σεζόν, αλλά σε κλίμα πολύ διαφορετικό από τα προηγούμενα χρόνια, καθώς έγινε πίσω από κλειστές πόρτες και χωρίς παρουσία φιλάθλων, κατόπιν επιθυμίας του Άγγελου Αναστασιάδη.

Τις εντυπώσεις έκλεψαν δύο ανανεωμένες παρουσίες. Ο Πάμπλο Γκαρσία εμφανίστηκε κοντοκουρεμένος, ενώ ο Χέντβιγκες Μαντούρο ήταν εμφανώς αδυνατισμένος. Απών, πέρα από τους διεθνείς για το Μουντιάλ, ήταν ο Ινίγο Λόπεθ που τυπικά μέχρι τις 30 Ιουνίου ανήκει (ως δανεικός στη Θέλτα). Αντίθετα, παρόντες ήταν παίκτες που είναι-όπως αναφέρει το ρεπορτάζ-εκτός πλάνων, οι Χακόμπο Σανθ και Νίκος Σπυρόπουλος.

Αναλυτικά οι παίκτες που έδωσαν το «παρών»: Στέφανος Αθανασιάδης, Αστέριος Γιακουμής, Παναγιώτης Δεληγιαννίδης, Γιώργος Κατσικάς, Στέλιος Κίτσιου, Ευθύμης Κουλούρης, Βασίλης Παπαδόπουλος, Στέλιος Πόζογλου, Κυριάκος Σαββίδης, Γιάννης Σκόνδρας, Νίκος Σπυρόπουλος, Σανθ Χακόμπο, Μιγκέλ Βίτορ, Μάαρτεν Μάρτενς, Πέρεθ Λούκας, Χέντβιγκες Μαντούρο, Χρήστος Ιντζίδης, Δημήτρης Κωνσταντινίδης, Νίκος Μελίσσας, Δημήτρης Πέλκας, Κώστας Παναγιωτούδης, Στέλιος Ποζατζίδης, Στέφανος Πολύζος, Δημήτρης Πόποβιτς, Θεοφάνης Τζανδάρης.

Η επίσημη έναρξη της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ για τη σεζόν 2014-15 είναι τη Δευτέρα, οπότε και η ομάδα θα μεταβεί για προπονήσεις στο Ελατοχώρι. Οι ποδοσφαιριστές που μετά το τέλος της σεζόν είχαν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες θα ενσωματωθούν με την αποστολή στο βασικό στάδιο προετοιμασίας που θα πραγματοποιηθεί 10-27 Ιουλίου στην Ολλανδία. Η αυριανή προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στις 18:30 στο γήπεδο της Τούμπας.


Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: