Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Παρ’ ολίγον «ανταρσία» από τη Γκάνα στο Μουντιάλ!!

Υπό την απειλή των παικτών της Γκάνας να απέχουν από τις υπόλοιπες υποχρεώσεις της εθνικής τους ομάδας στο Μουντιάλ λόγω οφειλών από την ομοσπονδία, εστάλη τσάρτερ με… λεφτά στη Βραζιλία.

Παρ’ ολίγον «ανταρσία» από τη Γκάνα στο Μουντιάλ
Μία ακόμη απίθανη ιστορία από αφρικανική χώρα έρχεται από το Μουντιάλ. Μετά τους παίκτες του Καμερούν, που την τελευταία στιγμή πείστηκαν να αγωνιστούν στη διοργάνωση αφού απειλούσαν με αποχή λόγω οφειλών απέναντί τους, κάτι ανάλογο συνέβη και με την ομάδα της Γκάνας.

Όπως έγινε γνωστό, οι Γκανέζοι διεθνείς ζήτησαν να τους καταβληθούν οφειλόμενα, που αφορούν σε πριμ και οδοιπορικά, ειδάλλως θα απείχαν από το υπόλοιπο Παγκόσμιο Κύπελλο. Μάλιστα απαίτησαν να λάβουν άμεσα τα χρήματα αναγκάζοντας τελικά η κυβέρνηση της χώρας να στείλει με αεροπλάνο ποσό που ξεπερνούσε συνολικά τα 3 εκατ. δολάρια, προκειμένου αποφευχθεί «ανταρσία» παραμονή του κρίσιμου αγώνα με την Πορτογαλία.

«Οι παίκτες επέμεναν πως ήθελαν τα λεφτά στα χέρια τους και η κυβέρνηση έπρεπε να βρει τα χρήματα και να τα στείλει με τσάρτερ στη Βραζιλία», παραδέχτηκε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Τζόζεφ Γιαμίν.

Ο ίδιος ο πρόεδρος της χώρας, Ντραμάνι Μαχάμα, ήρθε σε επαφή με την ομάδα για να διευθετηθεί το ζήτημα. Η ομοσπονδία της Γκάνας με ανακοίνωσή της διαβεβαιώνει πως τα χρήματα θα δοθούν στους παίκτες και θα καλυφθούν από τα ποσά που προβλέπεται να εισπράξει η ίδια από τη FIFA. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: