Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Η σπίθα άναψε…!!

Την επομένη της ιστορικής πρόκρισης της Εθνικής στις 16 καλύτερες ομάδες του Μουντιάλ βρήκε τους διεθνείς να κάνουν αποφόρτιση σωματική και πνευματική, βάζοντας πλώρη για νέες επιτυχίες.

Η σπίθα άναψε…
Οι διεθνείς πανηγύρισαν, το ευχαριστήθηκαν με την ψυχή τους στα αποδυτήρια, στο πούλμαν και στο ξενοδοχείο, ενώ μεγάλη ικανοποίηση τους άφησε το γεγονός ότι γέλασε το χειλάκι του κόσμου πίσω στην Ελλάδα, αλλά και των ομογενών στο εξωτερικό.

Όλα αυτά βέβαια μέχρι χθες γιατί από σήμερα οι παίκτες βάζουν φρένο στους πανηγυρισμούς και φιλοδοξούν να φτάσουν ψηλά, πολύ ψηλά στη διοργάνωση. Επόμενη στάση το Ρεσίφε και αντίπαλος, η μέχρι τώρα έκπληξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου, Κόστα Ρίκα.

Ο Φερνάντο Σάντος έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του την Τετάρτη για να πάρουν ανάσες μετά την εξαιρετική εμφάνιση της «γαλανόλευκης» κόντρα στην Ακτή Ελεφαντοστού και από την Πέμπτη θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τον επόμενο «τελικό» με την Κόστα Ρίκα.

Βέβαια, ο Πορτογάλος τεχνικός και οι συνεργάτες του άρχισαν ήδη την αξιολόγηση της ομάδας του Τζόελ Κάμπελ, παρακολουθώντας τα τρία ματς στη φάση των ομίλων. Και όπως καταλαβαίνετε, σύντομα ο Φερνάντο Σάντος θα αναλύσει στους παίκτες του τα συν και τα πλην των Κοσταρικανών.

Πλέον, στη φάση των νοκ άουτ αγώνων όλα παίζονται και οι διεθνείς στις μεταξύ τους συζητήσεις παραδέχονται και λόγω εμπειρίας ότι βήμα βήμα όλα μπορούν να γίνουν. Χαριτολογώντας, λένε ότι θα παραμείνουν στη Βραζιλία μέχρι τις 13 Ιουλίου για να παίξει η Εθνική στο «Μαρακανά» στον τελικό του Μουντιάλ...

Το μέλλον του Σάντος

Σε ερώτηση που έγινε στον Φερνάντο Σάντος μετά την πρόκριση επί της Ακτής Ελεφαντοστού στη μικτή ζώνη σχετικά με το επαγγελματικό του μέλλον ήταν ξεκάθαρος. «Αυτή τη στιγμή δεν με απασχολεί τίποτα άλλο πέρα από την Εθνική Ελλάδος. Τώρα είμαι αφοσιωμένος εδώ. Ποιος ξέρει μπορεί και να πάω για ψάρεμα του χρόνου…», δήλωσε με χιούμορ ο Πορτογάλος στα διεθνή τηλεοπτικά δίκτυα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: