Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Αποχωρεί ο Κεϊρόζ από Ιράν!!

Δε θα συνεχίσει οριστικά στην τεχνική ηγεσία του Ιράν ο Κάρλος Κεϊρόζ μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της ασιατικής ομάδας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Αποχωρεί ο Κεϊρόζ από Ιράν
Ο Πορτογάλος τεχνικός είχε γνωστοποιήσει πως αυτό θα συνέβαινε με την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων στη διοργάνωση, όμως ο πρόωρος αποκλεισμός από τη συνέχεια έκανε την αποχώρηση γρηγορότερη. Ο Κειρόζ άφησε «αιχμές» για τους ανθρώπους της ομοσπονδίας που δεν προσπάθησαν να τον μεταπείσουν και πως δεν τους ενδιέφερε η παραμονή του στην τεχνική ηγεσία, ενώ ευχαρίστησε τους οπαδούς.

Αναλυτικά: «Δεν έχω λάβει καμία νέα πρόταση για την ανανέωση του συμβολαίου μου. Ήταν τιμή μου να εργαστώ στο Ιράν. Έχω αγαπήσει τη χώρα, αλλά δεν μπορεί να υπάρχει "γάμος", όταν τον θέλει μόνο η μία πλευρά. Τους περίμενα να μου κάνουν μία πρόταση, αλλά δεν έλαβα καμία ειδοποίηση κι, έτσι, έρχομαι σήμερα να ευχαριστήσω όλους αυτούς που μου έδωσαν την ευκαιρία να δουλέψω σε αυτή την ομάδα. Θα έχω πάντα το ιρανικό ποδόσφαιρο, τους παίκτες και τους οπαδούς στην καρδιά μου». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: