Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Αυτός ο Μέσι, μπορεί και μόνος του!!

«Ντου από Παντού» για την Αργεντινή του σούπερ Λιονέλ Μέσι που ανεβαίνει διαρκώς στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Θα πετύχει αυτό που ονειρεύεται;Στην αρχή ο Μέσι φαινόταν αγχωμένος. Μπλοκαρισμένος. Μπερδεμένος. Δεν έβρισκε τα πατήματά του. Προερχόταν, μάλιστα, κι από μια κακή σεζόν.

Ξεμπούκωσε
Με το που έβαλε, όμως, το γκολ με την Βοσνία έδειξε να ξεμπουκώνει. Να αλλάζει η ψυχολογία του αμέσως.

Με γκολάρα
Στο επόμενο παιχνίδι με το Ιράν ήταν μέτριος, όπως και όλη η Αργεντινή, όμως έβαλε την γκολάρα στο τέλος και καθάρισε το ματς.

Ορεξάτος
Και σήμερα με τη Νιγηρία ήταν σαφώς βελτιωμένος. Και πιο ορεξάτος πια. Δεν είναι μόνο οι δυο γκολάρες που έβαλε. Είναι ότι παρουσιάζεται πιο απελευθερωμένος.

Και μόνος του άμα λάχει
Αυτός ο Μέσι, λοιπόν, μπορεί να φτάσει τελικό την Αργεντινή. Ακόμα και μόνος του άμα λάχει, αφού τα άλλα μεγάλα αστέρια δεν είναι σε φουλ φόρμα. Μόνο ο Ντι Μαρία δείχνει να ανεβαίνει.

Την θέλει όσο τίποτα άλλο
Ο Μέσι, λοιπόν, έχει την αγωνιστική ποιότητα για να οδηγήσει την Αργεντινή μακριά στην διοργάνωση. Είναι ο κορυφαίος μπαλαδόρος του κόσμου και θέλει όσο τίποτα άλλο την κούπα. Είναι, άλλωστε, αυτή που του λείπει.

Αυτό που ονειρεύεται
Αν ο Μέσι συνεχίσει έτσι και στα νοκ άουτ παιχνίδια και δείξει ότι διατηρεί την καλή του ψυχολογία, τότε μπορεί να πετύχει αυτό που ονειρεύεται. Γιατί όχι; Παικταράς από τους λίγους είναι.Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: