Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Μόνο ένα θαύμα!!

Σχεδόν απίθανο μοιάζει να χάσει το Βέλγιο την πρωτιά και να προκριθεί η Νότιος Κορέα από τη μεταξύ τους αναμέτρηση για τον όγδοο όμιλο.

Μόνο ένα θαύμα
Στο Σάο Πάουλο αναμετρώνται για τον όγδοο όμιλο Βέλγιο και Νότιος Κορέα (23:00), δύο ομάδες με αντίθετους βίους στη διοργάνωση.

Η μεν ομάδα του Μαρκ Βίλμοτς, που θα παραταχθεί χωρίς τον τραυματία Βερμάελεν, έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση και για να χάσει την πρώτη θέση θα πρέπει να ηττηθεί και ταυτόχρονα η Αλγερία να νικήσει τη Ρωσία. Στον αντίποδα, οι Ασιάτες θέλουν αφενός μεν νίκη, αλλά ταυτόχρονα να μην κερδίσει η Αλγερία τη Ρωσία ή να μην έρθουν οι δύο ομάδες ισόπαλες και οι Αφρικανοί να έχουν καλύτερη διαφορά τερμάτων ή να μην κερδίσει η Ρωσία την Αλγερία αποκτώντας και καλύτερη διαφορά τερμάτων.

Τρεις φορές έχουν συναντηθεί οι δύο ομάδες στο παρελθόν, με το Βέλγιο να μετρά δύο νίκες και μια ισοπαλία. Μάλιστα είναι η τρίτη φορά που συναντώνται σε ομίλους Μουντιάλ μετά το 1990 στην Ιταλία (2-0) και το 1998 στη Γαλλία (1-1).

Πιθανές συνθέσεις:

Νότιος Κορέα (Χονγκ): Σουνγκ-Ριόνγκ, Γιονγκ, Γέονγκ-Χο, Γιουνγκ-Γκουόν, Σουκ-Γιουνγκ, Κόοκ-Γιουνγκ, Σουνγκ-Γιονγκ, Τσουνγκ Γιονγκ, Για-Τσέολ, Χέουνγκ-Μιν, Παρκ Τσου-Γιουνγκ.

Βέλγιο (Βίλμοτς): Κουρτουά, Αλντερβάιρελντ, Κομπανί, Βαν Μπούιτεν, Βερτόνγκεν, Βίτσελ, Φελαϊνί, Ντε Μπράινε, Μέρτενς, Μιραλάς, Ορίτζι.

Διαιτητής: Μπέντζαμιν Ουίλιαμς (Αυστραλία).

Βαθμολογία

1. Βέλγιο 6 (3-1)
2. Αλγερία 3 (5-4)
3. Ρωσία 1 (1-2)
4. Νότιος Κορέα 1 (3-5)
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: