Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Προχωράει για Μπα ο ΠΑΟΚ!!

Την περίπτωση του θηριώδους στόπερ της Πόρτο, Αμπντουλαγέ Μπα, φέρεται να εξετάζει ο ΠΑΟΚ. «Ο.Κ.» σε Χακόμπο να ψάξει για ομάδα στην Ισπανία.

Προχωράει για Μπα ο ΠΑΟΚ
Τον ποδοσφαιριστή που θα ηγηθεί στα μετόπισθεν του ΠΑΟΚ ψάχνουν οι ιθύνοντες του συλλόγου και, σύμφωνα με πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη, ήδη τον έχουν εντοπίσει!

Ο λόγος για τον Σενεγαλέζο στόπερ, Αμπντουλαγές Μπα, ο οποίος ανήκει στην Πόρτο και έχει συμβόλαιο μέχρι το 2016.

Πρόκειται για ιδιαίτερα ψηλό παίκτη (1,93 μ.), ο οποίος δεν έχει καταφέρει να καθιερωθεί στους «δράκους» και, παρότι είναι 23 ετών, μετράει 93 συμμετοχές στις υπόλοιπες ομάδες που έχει αγωνιστεί ως δανεικός (Κοβίλια, Ακαντέμικα, Γκιμαράες).

Επίσης, είναι 4 φορές διεθνείς με την εθνική ομάδα της πατρίδας, στην οποία κλήθηκε για πρώτη φορά το 2012.

Μάλιστα, οι παραπάνω πληροφορίες αναφέρουν ότι η υπόθεση είναι σε πολύ καλό δρόμο και δεν αποκλείεται σύντομα να αναμένεται να ολοκληρωθεί, εφόσον δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο.

Στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο, πάντως, δεν αναφέρουν το παραμικρό, κάτι που συνηθίζουν τη φετινή μεταγραφική περίοδο, εκτός και αν πραγματικά κάποιος υποψήφιος στόχος δεν είναι στα πλάνα τους.

Παράλληλα, στον «Δικέφαλο του Βορρά» παρουσιάζονται έτοιμη να καταθέσουν νέα βελτιωμένη πρόταση στη Σπαρτάκ Μόσχας για να μπορέσουν να κρατήσουν τον Χουάν Ινσαουράλδε, ανεβάζοντας το ποσοστό του συμβολαίου που θα καλύψουν οι ίδιο.

Μέχρι στιγμής οι Θεσσαλονικείς εμφανίζονταν διατεθειμένοι να καλύψουν τις 550.000 ευρώ από το 1 εκατ. ευρώ του συμβολαίου του Αργεντινού, όμως οι Ρώσοι δεν απάντησαν θετικά.

Εν τω μεταξύ, ο ΠΑΟΚ άναψε το «πράσινο φως» στον Σανθ Χακόμπο να ψάξει ομάδα από την Ισπανία για να δοθεί ως δανεικός, από τη στιγμή που δεν υπολογίζεται από τον Άγγελο Αναστασιάδη, λόγω του κλίματος που υπάρχει στην ομάδα σε βάρος του συγκεκριμένου Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: