Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

«Μου είπε τα καλύτερα ο Νάτχο»

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΕΓΙΑΛ ΓΚΟΛΑΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ
Ο Εγιάλ Γκολάσα μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας του και ανέφερε μεταξύ άλλων πως ο Μπίμπρας Νάτχο του είπε τα καλύτερα για τον ΠΑΟΚ και τον βοήθησε στην απόφαση του να πάει στον “Δικέφαλο”.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γκολάσα:
Έπαιξα εναντίον του ΠΑΟΚ, είναι πολύ ισχυρή ομάδα όταν έγινε η επαφή ο πρώτος που μίλησε ήταν ο Νάτχο που μου πε τα καλύτερα και μου είπε ότι είναι ένας μεγάλος σύλλογος.
Η πρόταση από τον ΠΑΟΚ δεν ήταν η μόνη που είχα. Με ήθελε η Γκρασχόπερς, ενώ είχα προτάσεις από Βέλγιο και Γερμανία, όμως οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ με πλησίασαν με πολύ ζεστασιά και γνωρίζω ότι οι φίλαθλοι και όλος ο κόσμος είναι ιδιαίτερα θερμός όπως και στο Ισραήλ».
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα όσα έγιναν με την Μακάμπι Χάιφα
«Δεν μπορώ να πω πολλά για το θέμα, όποιος με γνωρίζει ξέρει ότι δεν είμαι απατεώνας. Δημιουργήθηκε μια κατάσταση που με σημάδεψε, προφανώς δεν είναι διασκεδαστικό να λένε τέτοια πράγματα για μένα.Ήταν μεγάλο κομμάτι της ζωής μου η Χάιφα, τους αγαπάω όλους και τους εύχομαι μια καλή σεζόν. Φυσικά ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Όσο επιλέγουν να είναι ήρεμοι και εγώ δεν θα μιλήσω για το θέμα, θα κλείσω το στόμα μου. Όσοι όμως εμπιστεύομαι γνωρίζουν την αλήθεια, ήταν δύσκολη αυτή η περίοδος για μένα. Αν πω ότι δεν με έβλαψε ότι με πέταξαν έτσι έξω θα πω ψέμματα, αλλά δεν κρατάω κακία, δεν πειράζει».
Επίσης ο Γκολάσα μίλησε και για το περιστατικό για το δάγκωμα με τον Σουάρες:
 «Ποτέ δεν μου πέρασε από το μυαλό να δαγκώσω έναν άλλο παίκτη, δεν μπορώ να καταλάβω τι σκέφτηκε εκείνη τη στιγμή και το έκανε. Απολαμβάνω να παρακολουθώ τους αγώνες του Μουντιάλ».
Πηγή:arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: