Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Ο πιο γρήγορος Μέσι… ever!!

Μέχρι και τον εαυτό του ξεπέρασε ο Λιονέλ Μέσι στο Μουντιάλ! Διότι το γκολ του απέναντι στη Νιγηρία είναι το πιο γρήγορο στην εν γένει καριέρα του (σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο)!

Ο πιο γρήγορος Μέσι… ever!
Διαβεβαιώσεις πως αυτή την φορά θα είναι και με το… νόμο ο ηγέτης της Αργεντινής δίνει ο Λιονέλ Μέσι.

Γιατί στα κρίσιμα δύο πρώτα παιχνίδια του ομίλου ήταν αυτός που… καθάρισε, αλλά και στους θεωρητικά «ασήμαντους» αγώνες, ο «Λέο» δηλώνει ξανά παρών!

Και σκοράροντας στο ματς κόντρα στη Νιγηρία, στα δύο λεπτά και 26 δευτερόλεπτα, σημείωσε το πιο γρήγορο γκολ στην καριέρα του. Τόσο με το εθνόσημο στο στήθος, όσο και με την φανέλα της Μπαρτσελόνα. Διότι το προηγούμενο ρεκόρ του ήταν στις 29 Αυγούστου 2010 απέναντι στη Σανταντέρ όπου είχε βρει δίχτυα στα 2:41’!

Και μπαμ-μπαμ ο Μέσι έφτασε τα τρία γκολ στο φετινό Μουντιάλ. Από ένα σε κάθε αναμέτρηση ομίλου. Κι έτσι έγινε ο δεύτερος Αργεντινός στην ιστορία των Παγκοσμίων Κυπέλλων –μετά τον Ομάρ Κορμπάτα το 1958- που το πετυχαίνει.

Κι όσον αφορά την τρέχουσα διοργάνωση, μόνο αυτός και ο Κολομβιανός Τζέιμς Ροντρίγκεζ έχουν βρει δίχτυα και στους τρεις αγώνες της πρώτης φάσης! Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: