Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

«Δεν υπάρχει περίπτωση να μην ψηφιστεί»

frontpage2
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο βουλευτής της ΝΔ, Σάββας Αναστασιάδης. Μίλησε για την τροπολογία που θα επιτρέψει στον ΠΑΟΚ να προχωρήσει στην δημιουργία αθλητικού κέντρου στην Θέρμη και τόνισε πως είναι σίγουρο πως θα ψηφιστεί.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Σάββας Αναστασιάδης:
Για το αν θα ψηφιστεί η τροπολογία:
Η τροπολογία είναι έτοιμη, δεν κατατέθηκε ακόμα και θα κατατεθεί στο νομοσχέδιο που έρχεται για το χωροταξικό Αθήνας και Θεσσαλονίκης.. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην ψηφιστεί. Την στηρίζουμε όλοι οι βουλευτές Θεσσαλονίκης και αυτό είναι μια δέσμευση, της κυβέρνησης  της Νέας Δημοκρατίας, του προέδρου και όλων των παραγόντων για να δοθεί λύση στο θέμα του αθλητικού κέντρου του ΠΑΟΚ. Δεν αφορά μόνο τον ΠΑΟΚ. Αφορά αξιοποίηση ακινήτων σε όλους τους Δήμους. Δίνει την δυνατότητα να αξιοποιηθούν οικόπεδα με τοα σημερινά δεδομένα. Δεν είναι φωτογραφική με τον ΠΑΟΚ αλλά αφορά όλη την κοινωνία”.
Για το αν πρέπει οι Δήμοι να κάνουν διεθνή διαγωνισμό:
“Δεν διευκρινίζεται αυτό στην τροπολογία αλλά στο νόμο. Νομίζω σε διαγωνισμό αλλά για να μην λέω κάτι αυθαίρετα δεν γνωρίζω. Αν την άλλη φορά πήγε χωρίς διαγωνισμό μπορεί να πάει και πάλι έτσι. Δεν αλλάζει κάτι  απλά προστίθεται”.
Για το αν είναι η πρώτη δρομολογημένη επένδυση αυτή του Ιβάν Σαββίδη:
“Νομίζω είναι αυτή και αυτό είναι δίκαιο. Πρέπει να δώσουμε διέξοδο και σε αυτόν και στον ΠΑΟΚ και να βοηθήσουμε τον Δήμο να αξιοποιήσει ένα Δήμο αναξιοποίητο. Θα ανοίξουν θέσεις εργασίας και ανάπτυξη στον Δήμο Θέρμης”.
Για το θέμα ρύθμισης των χρεών:
“Δεν έχουμε τίποτα νεότερο από αυτά που έχουμε συζητήσει. Το θέμα αυτό έχει ωριμάσει και θα συζητηθεί πάλι όχι φωτογραφικά αλλά οριζόντια. Όταν κάτι αφορά επενδύσεις σημαντικές για την χώρα δεν πειράζει να είναι φωτογραφικό όμως αυτό δεν είναι”.
Για το αν η αλλαγή του Υπουργού Οικονομικών δημιουργεί πρόβλημα:
” Δεν δημιουργεί κανένα θέμα. Είναι θέμα κυβερνητικής πολιτικής, φαντάζομαι ήδη έχει ενημερωθεί και αφού η κυβέρνηση θέλει να δώσει λύση σε αυτό το θέμα αυτό θα κάνει και ο υπουργός”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: