Πέμπτη, 5 Ιουνίου 2014

«Ήταν σκόπιμο να γίνει έτσι»

f946c9a656c56ead866b6451d9b6bbdd_30828
O πρόεδρος της Νίκης Βόλου, Ανδρέας Πάτσης σε δηλώσεις που πραγματοποίησε σε τοπικό σταθμό του Βόλου μίλησε για το ύποπτο ματς Ηρακλής Ψαχνών – Νίκη Βόλου 1-2 με τον ίδιο να τονίζει πως πρόκειται για σκοπιμότητα.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Είναι μια γελοιότητα η οποία είναι σκόπιμη. Επειδή δεν πετάμε σε ροζ συννεφάκια, δέκα λεπτά πριν την επικύρωση της βαθμολογίας, να έρθει ένας φάκελος για τον αγώνα τον συγκεκριμένο όπου πολλοί πόνταραν κι επένδυσαν πολλά. Γνωρίζετε πολύ καλά ότι ο αγώνας ήταν κομβικός για τη Νίκη. Δεν έγινε από μόνο του. Εδώ άλλοι αγώνες στη διάρκεια του πρωταθλήματος, που θα μπορούσαν να κινήσουν υποψίες, περάσανε αέρα. Υπάρχει έντονο παρασκήνιο, κάποιοι το ήξεραν πριν τη συνεδρίαση.
Όσον αφορά στην ουσία, δεν υπάρχει τίποτα και το αντιλαμβάνεστε. Στην πορεία θα δούμε τις σκοπιμότητες. Δεν μπορεί κανένας να αφήνει την παραμικρή σκιά σε μια μεγαλειώδη επιτυχία και να θίγει ανθρώπους, υπολήψεις, τη δική μου και του Γιώργου Στούπα, του προέδρου των Ψαχνών. Σε αυτόν τον αγώνα κάποιοι θέλανε οπωσδήποτε τον άσο, ήταν η τελευταία ελπίδα για πάρα πολλούς. Στον αγώνα κινδύνεψε η Νίκη, κερδίσαμε μια ομάδα που έπαιζε με κακή ψυχολογία, με απουσίες, ενώ εμείς παίζαμε όλα για όλα, με πάθος, με πίστη, και πετύχαμε κάτι που θεωρείται το πιο λογικό αποτέλεσμα από κάθε άλλο», ανέφερε αρχικά ο Πάτσης.
Σε ερώτηση για το αν έπεσε εντολή από την Ελλάδα ώστε να σταλεί ο φάκελος, δήλωσε: «Τέτοιοι φάκελοι κατά τη διάρκεια της χρονιάς που μας πέρασε ήταν 13-14 για αγώνες της Σούπερ Λίγκας κι αντίστοιχα για τη Β΄Εθνική, δεν είναι η πρώτη φορά που δημιουργείται πανικός. Αυτό που μας στεναχωρεί, μας εκνευρίζει και μας πεισμώνει είναι η σκοπιμότητα. Ήθελαν πολλές ομάδες να χάσουμε στα Ψαχνά, πολλοί θα επένδυαν στον άσσο για να χάσει η Νίκη, αλλά τα πράγματα δεν ήρθαν όπως το ήθελαν και το υπολόγιζαν. Εμείς θα το διερευνήσουμε, θα κάνουμε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες από την πλευρά μας.
Είναι μια αστειότητα, το λυπηρό είναι η σκοπιμότητα και όχι ο φάκελος. Είμαστε δυνατοί, με αλήθεια, εντιμότητα, ήθος. Η Νίκη Βόλου, με όσα πέρασε και ήταν πάρα πολλά, όχι μόνο ανέτρεψε την εις βάρος της κατάσταση, όχι μόνο στάθηκε στο πρωτάθλημα που δέχθηκε τόσα πυρά αλλά βγήκε πρωταθλήτρια γιατί δώσαμε ένα σκληρό, δίκαιο κι έντιμο αγώνα, ίσως είναι πρωτόγνωρο αλλά αυτό τον αγώνα δώσαμε και επιβραβεύτηκε με τον τίτλο του πρωταθλητή. Η Νίκη είναι καθαρή κι έντιμη. Οι αθλητικές αρχές θα δουν ότι δεν υπάρχει τίποτα, για το καλό του ποδοσφαίρου, θα υπάρχει μια επίσπευση γιατί δεν υπάρχει λόγος να σέρνεται τίποτα».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: