Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Ξεκαθαρίζει για Παπαδόπουλο!!

Φουντώνουν οι φήμες ότι εντός της ημέρας θα υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα της λύσης του συμβολαίου του Παπαδόπουλου με τον Ατρόμητο, ενώ η ΑΕΚ να περιμένει στη… γωνία. Προχωράει και του Κοροβέση.

Ξεκαθαρίζει για Παπαδόπουλο
Τις τελευταίες ημέρες υπήρξαν μόνο αποχωρήσεις στην ΑΕΚ και όχι κάποιο μεταγραφικό νέο. Ωστόσο, δεν είναι απίθανο να σημειωθεί κάποια εξέλιξη εντός της εβδομάδας, ενώ στο επίκεντρο για τους «κιτρινόμαυρους» βρίσκονται οι Παπαδόπουλος, Κοροβέσης, Κουρμπέλης.

Πιο γρήγορα είναι πιθανόν να προχωρήσει το θέμα του έμπειρου επιθετικού. Ο «Παπ» θα έχει άμεσα επαφή με τη διοίκηση του Ατρόμητου, για να λύσει το συμβόλαιο του και από την Τετάρτη ακούγεται όλο και πιο έντονα ότι η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη. Στην Ένωση παρακολουθούν το θέμα και εφόσον αποτελέσει παρελθόν από τους Περιστεριώτες ο έμπειρος επιθετικός, θα «φορτσάρουν» για τον κλείσουν.

Από εκεί και πέρα είναι γνωστό ότι υπήρξε συνάντηση του Δημήτρη Μελισσανίδη με τον πρόεδρο του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργο Χριστοβασίλη για τον Νίκο Κοροβέση. Στην ΑΕΚ έβαλαν στο τραπέζι το θέμα και κατέληξαν πως θα κινηθούν για την απόκτηση του. Πρόκειται για παίκτη, που μπορεί να αγωνιστεί σε όλη την αριστερή πλευρά, αλλά κυρίως από το κέντρο και μπροστά. Δεν αγωνίζεται με την ίδια ευκολία ως αριστερό μπακ. Έχει χρησιμοποιηθεί εκεί, αλλά είναι «δυνατός» κυρίως στο δημιουργικό κομμάτι.

Το «φλερτ» με τον Δημήτρη Κουρμπέλη διατηρείται από τα μέσα της σεζόν και αποτελεί ειλημμένη απόφαση πως θα δραστηριοποιηθούν στην ΑΕΚ για την απόκτηση του. Το θέμα πάντως αναμένεται να το αναλάβει προσωπικά ο Δημήτρης Μελισσανίδης και αν ρίξει τις απαιτήσεις του ο Αστέρας, ο νεαρός μεσοαμυντικός θα φορέσει τα κιτρινόμαυρα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: