Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

«Λέει ψέματα ο Γιώτας»

AS
Ο γενικός γραμματέας του Ερασιτέχνη Άρη, Σάββας Αναστασίου, μίλησε στον Arena FM 89,4 για την ένταση που δημιουργήθηκε με τον Κ.Γιώτα, ενώ αναφέρθηκε και για τον Χάρη Παπαγεωργίου με τον οποίο θεωρεί ότι μπορεί να αλλάξει σελίδα ο σύλλογος.
Αναλυτικά τα όσα είπε στον  Arena FM 89,4:
Για την ένταση που δημιουργήθηκε με τον κ.Γιώτα: «Από την στιγμή που έχει θέσει τον εαυτό του εκτός ΑΣ, δεν μπορεί να υφίσταται γιατί είναι και πρόεδρος του ΤΑΠ. Αύριο(5/6) είναι οι εκλογές της Volleyleague όπου εκεί θα αναδειχτεί και ο νέος πρόεδρος. Ζήτησε από μας μια εξουσιοδότηση, ενώ του είχαμε πει να μην κατέβει σε αυτές τις εκλογές διότι δεν υφίσταται  ούτε σαν πρόεδρος του ΑΣ, ούτε σαν πρόεδρος του ΤΑΠ. Έχει τελειώσει η παρουσία του στον ΑΣ γιατί απέτυχε. Όμως μας αγνόησε Άρης πιθανότατα δεν θα συμμετέχει σε αυτή την διαδικασία».
Για τον Χάρη Παπαγεωργίου: «Ο Χάρης Παπαγεωργίου έχει δηλώσει έμπρακτα την θέση του να βοηθήσει όσο μπορεί και να ξελασπώσει ο ΑΣ. Από εκεί και πέρα δημιουργούνται κάποια θέματα που βάζουν τροχοπέδη στον κ.Παπαγεωργίου. Τον παίρνουν τηλέφωνα και του λένε να μην κατέβει ως πρόεδρος του ΑΣ , λοιδορώντας κάποιους ανθρώπους με ανυπόστατες κατηγορίες. Εμείς τον πιστεύουμε γιατί είναι σημαία για τον σύλλογο, είναι ένας καθαρός άνθρωπος, που δεν έχει ασχοληθεί ξανά με διοικήσεις και πιστεύουμε ότι μαζί του θα αλλάξει σελίδα ο σύλλογος».
Για την συνάντηση του Γιώτα με Ρώσο επενδυτή: «Η ψευτιά θέλει μνήμη και η αλήθεια θέλει καρύδια. Αυτά πας τα έχει πει πολλές φορές μέσα στα συμβούλια. Μας τάισε πολύ παπά και πολύ παραμύθι με τους Ρώσους. Πιστεύω ο κ.Γιώτας έχει τελειώσει και από τον σύλλογο και από το βόλεϊ. Πως θα συνεχίσει το βόλεϊ όταν στην χρήση του έχει αφήσει απλήρωτους λογαριασμούς».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: