Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Σκέψεις και πάλι για Τρέχο!!

Ο Μίτσελ ήθελε και… θέλει τον Τρέχο στον Ολυμπιακό και οι υπεύθυνοι σκέφτονται το ενδεχόμενο απόκτησής του. Τι έχει προηγηθεί με τον Αργεντινό άσο...

Σκέψεις και πάλι για Τρέχο
Το ενδεχόμενο απόκτησης του Όσκαρ Τρέχο εξετάζουν και πάλι στον Ολυμπιακό.

Ο Αργεντινός απασχόλησε στο παρελθόν τους ερυθρόλευκους και πλέον τους… απασχολεί και πάλι καθώς ο Μίτσελ παραμένει υπέρ της ιδέας να τον έχει υπό των εντολών του.

Ο τεχνικός των Πειραιωτών επανέφερε το όνομά του στην σύσκεψη που έγινε με τους Ισά, Λορένθο και Καρεμπέ. Έτσι στον Πειραιά οι υπεύθυνοι έχουν αρχίσει να προετοιμάζουν το έδαφος για να μπουν σε διαπραγματεύσεις με την Τουλούζ.

Το… παρελθόν του Τρέχο
Ηταν ένας από τους παίκτες που είχε ζητήσει ο Μίτσελ πέρυσι το καλοκαίρι. Ο Οσκαρ Τρέχο μόλις είχε τελειώσει μια εξαιρετική σεζόν με τη Σπόρτινγκ Χιχόν στη Σεγούντα Ντιβισιόν και είχε μπει στο «ερυθρόλευκο» ραντάρ. Εντούτοις, η Τουλούζ τον κέρδισε.

Με τις πωλήσεις των Βάις (κυρίως) και Μήτρογλου το όνομά του επέστρεψε στα μεταγραφικά τον Γενάρη.

Αλλωστε ο Αργεντινός (με ιταλικό διαβατήριο) παίζει και στις τρεις θέσεις πίσω από τον φορ παρά το γεγονός ότι η φετινή Τουλούζ έπαιζε 3-5-2 και αρκετές φορές ο Τρέχο ήταν δεύτερος επιθετικός.

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός μπορεί να ήταν πολύ παραγωγικός σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν του, αλλά τελείωσε τη χρονιά με 32 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με 2 γκολ και μία ασίστ. Πέρυσι ο Τρέχο είχε 5 γκολ και 10 ασίστ σε 38 ματς στην Σπόρτινγκ Χιχόν.

Η περίπτωση λοιπόν του Αργεντινού επέστρεψε τον Γενάρη και ουσιαστικά ο Ολυμπιακός είχε καταφέρει να έρθει σε συμφωνία με την Τουλούζ (παρά το γεγονός ότι τον είχε αποκτήσει μόλις πριν από έξι μήνες) αλλά ο τραυματισμός του βασικού επιθετικού, Εντεν Μπεν Μπασάτ, ανάγκασε τον γαλλικό σύλλογο να τον κρατήσει.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: