Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Επικράτησε στο τέλος η Χιλή! (video)

Με δυο γκολ (Βάργκας, Πινίγια) στο τελευταίο δεκάλεπτό η Χιλή έκαμψε την αντίσταση της Βόρειας Ιρλανδίας. Δύο ασίστ από τον Αλέξις Σάντες Βασικός και πάλι ο Ρόι Κάρολ.

Επικράτησε στο τέλος η Χιλή (video)
Με τον Αλέξις Σάντσες να βγάζει ασίστ στο 79’ και 82’ και τους Βάργκας, Πινίγια να πετυχαίνουν τα γκολ η Χιλή επικράτησε 2-0 της Βόρειας Ιρλανδίας, που δεν συμμετέχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα μπήκε στο 60ο λεπτό στο ματς και πήρε από το... χέρι την ομάδα του. Χωρίς να έχει ιδιαίτερη σημασία, διότι πρόκειται για φιλικό, ο σκόρερ του πρώτου τέρματος ήταν σε θέση off-side, όταν δέχθηκε την πάσα μέσω της οποίας έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα.

Χιλή (Σαμπαόλι): Ερέρα, Ρόχας, Μένια, Βαλδίβια (Βιδάλ 77'), Ίσλα, Ορεγιάνα (Βάργκας 59'), Ντίας, Μεδέλ (Πινίγια 77'), Σίλβα, Καρμόνα (Αρανγκουίς 59'), Παρέδες (Σάντσες 60').

Β.Ιρλανδία (Ο'Νιλ): Κάρολ, Χιουζ, Φέργκιουσον (Λάφερτι 71'), Κ. ΜακΛάγκλιν, Ρ. ΜακΛάγκλιν (ΜακΓκιν 71'), ΜακΚόλουγκ, Ντέιβις, Κλίνγκαν, Έβανς (Ντόνελι 89'), Νόργουντ (Στιλ 84'), ΜακΚέι (Μάγκενις 62').


Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: