Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Ο Ρόμπεν των φτωχών! (Ολλανδών)

Μια ακόμα «φτωχή» εμφάνιση της Ολλανδίας… μασκάρεψε ο Άριεν Ρόμπεν! Απέναντι στην αδύναμη Ουαλία, ο άσος της Μπάγερν ήταν ο θετικότερος οιωνός ενόψει Μουντιάλ βάζοντας και φτιάχνοντας γκολ (2-0).

Ο Ρόμπεν των φτωχών (Ολλανδών)
Ευτυχώς που -σύμφωνα και με το κλισέ- τα φιλικά δεν προσφέρονται για συμπεράσματα.

Ή τουλάχιστον για σοβαρά συμπεράσματα. Διότι σ’ αυτή την περίπτωση οι φίλοι της Ολλανδίας θα ‘πρεπε να προβληματίζονται σοβαρά ενόψει Μουντιάλ.

Στο δεύτερο παιχνίδι προετοιμασίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο, οι «οράνιε» έκαναν μια ακόμα μέτρια εμφάνιση, επικρατώντας 2-0 της Ουαλίας.

Μ’ έναν αντίπαλο αδύναμο κι ελλιπή (αφού δεν έπαιζαν ούτε οι Μπέιλ και Ράμσεϊ) το 4-4-2 δεν παρουσιάστηκε ούτε αυτή τη φορά αποδοτικό. Μετά λοιπόν την ισχνή νίκη επί της Γκάνας, χρειάστηκε η εξαιρετική εμφάνιση του Άριεν Ρόμπεν για να φτάσει σε άλλη μια απόψε.

Διότι ο άσος της Μπάγερν ήταν εκεί που έπρεπε στο 33’ για να εκμεταλλευτεί απόκρουση του τερματοφύλακα σε σουτ του Φαν Πέρσι και ν’ ανοίξει το σκορ. Στο 76’, δε, προσέφερε εκείνος το δεύτερο γκολ (στον Λενς) έπειτα από μια γνωστή κούρσα του από τα δεξιά.

Κατά τ’ άλλα οι Ολλανδοί δεν ενθουσίασαν κιόλας τον κόσμο που βρέθηκε στο «Άμστερνταμ Αρίνα» κι έδειξαν ότι χρειάζονται δουλειά (και βελτίωση) ενόψει της δύσκολης πρεμιέρας στις 13 Ιουνίου απέναντι στην Ισπανία.





Οι συνθέσεις των ομάδων

ΟΛΛΑΝΔΙΑ (Λούις Φαν Χάαλ): Σίλεσεν, Μάρτινς, Ντε Βρι, Φλάαρ, Γιάνμαατ, Ντε Γιονγκ (78’ Χούντελααρ), Φερ (46’ Φάιναλντουμ), Μπλιντ, Σνάιντερ, Φαν Πέρσι (46’ Λενς), Ρόμπεν

ΟΥΑΛΙΑ (Κρις Κόουλμαν): Χένεσι, Γκούντερ, Γκάμπιντον, Τσέστερ, Τέιλορ (83’ Ντάνμετ), Λέντλι (62’ Χούις), Άλεν, Κινγκ (78’ Βόγκαν), Γουίλιαμς (Τ. Γουίλιαμς), Ρόμπσον-Κανού (60’ Τζον), Τσερτς Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: