Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Αντσελότι: «Η Ρεάλ δεν είναι απλά ένας σύλλογος αλλά θρησκεία»

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι τόνισε πως με την κατάκτηση του 10ου Champions League άνοιξε ένας νέος κύκλος για τη Ρεάλ, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Κριστιάνο Ρονάλντο και Σέρχιο Ράμος.

"Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν είναι απλά ένας σύλλογος αλλά θρησκεία. Θέλαμε φέτος να πάρουμε το Champions League και τα καταφέραμε. Ο Σέρχιο Ράμος είναι ο πιο δυνατός αμυντικός στον κόσμο", τόνισε μεταξύ άλλων ο Ιταλός τεχνικός και πρόσθεσε:

"Όλοι ελπίζουν να φτάσουν μέχρι το τέλος αλλά μερικές φορές χρειάζεται και τύχη. Αυτό το Champions League δεν είναι το τέλος ενός κύκλου αλλά το ξεκίνημα ενός νέου με δεδομένο ότι έχουμε μία νεανική και ποιοτική ομάδα.

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ ήταν ο πιο ικανοποιημένος από όλους, αυτός είχε τη μεγαλύτερη πίεση. Μου έδειξε εμπιστοσύνη".

Όσον αφορά στον επόμενο στόχο της Ρεάλ αλλά και στην παρουσία του Κριστιάνο στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου" είπε: "Μπορούμε και το 11ο. Θα πρέπει να μεγαλώσουμε την τροπαιοθήκη στο "Μπερναμπέου".

Η στατιστική του Κριστιάνο μιλάει από μόνη της: ένα γκολ ανά παιχνίδι. Εάν ξεκινάει ο Κριστιάνο, το ματς ξεκινάει πάντα από το 1-0 υπέρ μας. Πέρα από αυτό με έχει εντυπωσιάσει με τη σοβαρότητα, τον επαγγελματισμό του.

Είναι ένας από τους ηγέτες της ομάδας, όχι μόνο ένας παίκτης που σημειώνει σημαντικά γκολ". Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: