Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Στο… ρελαντί!! (video)

Η Αργεντινή επικράτησε εύκολα του Τρίνινταντ και το τελικό 3-0, μπορεί να χαρακτηριστεί και… φτωχό. Από ένα γκολ για τους Παλάσιο, Μασεράνο, Ροντρίγκες. Έχασε το άχαστο ο Μέσι.

Στο… ρελαντί (video)
Ο Ροντρίγκο Παλάσιο «έλυσε» τον γόρδιο δεσμό για την Αργεντινή στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου της φιλικής αναμέτρησης με το Τρίνινταντ με το γκολ που πέτυχε, ενώ ο Μέσι είχε αστοχήσει προ κενής εστίας ένα λεπτό νωρίτερα. Δοκάρι είχε στο 51’ το «αστέρι» της Μπαρσελόνα και στη συνέχεια της φάσης σκόραρε ο Μασεράνο. Το τελικό σκορ (3-0) διαμόρφωσε στο «Monumental» στο 64’ ο Ροντρίγκες. Ξεπέρασε τον τραυματισμό του και αγωνίστηκε ο Γκάγκο.

Αργεντινή (Σαμπέγια): Ρομέρο, Ντεμικέλις (Μπασάντα 46'), Καμπανιάρο, Φερνάντες, Ρόχο, Μασεράνο (Αλβάρες (70'), Γκάγο (Μπίλια 46'), Ντι Μαρία (Πέρες (63'), Παλάσιο (Φερνάντες 76'), Μέσι, Λαβέτσι (Ροντρίγκες 56').

Τρινιντάντ (Χαρτ): Ουίλιαμς, Χόιτε, Μίτσελ (71’ Χοϊτέ), Μπατό, Μαρσάλ, Τζ. Τζόουνς (86’ Γουίντσεστερ), Μπουκό (71’ Τζορτζ), Χάιλαντ, Πελτιέ, Γκουέρα (60’ Μολίνο), Κ. Τζόουνς (77’ Πλάθα).


Η ευκαιρία του Μέσι 



Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: