Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

«Το μυαλό μας μόνο στην Ελλάδα»

2122445_FULL-LND
Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός της Πόρτο Χουάν Κιντέρο σκέφτεται μόνο το παιχνίδι της πρεμιέρας απέναντι στην εθνική Ελλάδος και θέλει να αφιερώσει την επιτυχημένη πορεία της Κολομβίας στον Φαλκάο και στους τραυματίες συμπαίκτες του.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
Παίξατε με την Σενεγάλη και στο Μουντιάλ θα αντιμετωπίσετε την Ακτή Ελεφαντοστού. Μπορεί να είναι το ίδιο πολύπλοκο το παιχνίδι;
Ξέρουμε οτι και οι δύο ομάδες εκπροσωπούν την Αφρική. Κάτι που σημαίνει οτι είναι δυνατές. Ωστόσο δεν αποσπούν την προσοχή μας. Το μυαλό είναι στην Ελλάδα, την οποία θα αντιμετωπίσουμε στο πρώτο παιχνίδι του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Είχατε κάποιες καλές στιγμές με τον Τζάκσον Μαρτίνεζ. Μήπως γεννήθηκε ένα νέο δίδυμο στην Εθνική ομάδα;
Με τον Τζάκσον παίζαμε μαζί στην Πόρτο, πριν από ένα χρόνο. Κάνει τα πράγματα για εμένα πιο εύκολα. Όπως και με τους υπόλοιπους επιθετικούς της ομάδας, υπάρχει κατανόηση μεταξύ μας. Με τους παίκτες που έχουμε, η Κολομβία μπορεί να κάνει την διαφορά στο Παγκόσμιο Κύπελλο.
Τι έχεις να πεις για την απουσία του Φαλκάο;
Ήταν ένα μεγάλο πλήγμα για όλους εμάς. Επίσης, δεν θα έχουμε μαζί μας τον Λούτσο Περέα και τον Μουριέλ. Θα κάνουμε τα πάντα για να τα πάμε όσο καλύτερα γίνεται στο Παγκόσμιο Κύπελλο και να αφιερώσουμε την επιτυχία μας, σε αυτούς.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: