Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

«Έκλεισε η Βουλή», αγωνιούν στην ΑΕΚ!!

Η ανακοίνωση της απόφασης για κλείσιμο της Βουλής (ανοίγουν τα θερινά τμήματα) προκαλεί νέα καθυστέρηση στο θέμα του γηπέδου της Ένωσης.
Όλοι (οι πολιτικοί συντάκτες και αναλυτές) το είχαν τούμπανο και άλλοι κρυφό καμάρι! Σε τι αναφερόμαστε; Στο γεγονός ότι σύντομα θα αποφασιζόταν το κλείσιμο της ολομέλειας της Βουλής. Κάτι που έγινε απόψε (στις 18:00) αφού θυροκολλήθηκε το προεδρικό διάταγμα σύμφωνα με το οποίο (και με τη... βούλα) επισημοποιείται η απόφαση για το κλείσιμο της Βουλής.
Γεγονός που προκαλεί νέα καθυστέρηση, έστω δυο εβδομάδων, στο θέμα της ψήφισης του ρυθμιστικού νομοσχεδίου που υπάρχει το άρθρο 81 και αφορά φυσικά το νέο γήπεδο της ΑΕΚ στην Νέα Φιλαδέλφεια. Είναι λογικό λοιπόν στην Ένωση να αγωνιούν και να αναζητούν να μάθουν αν υπάρχει η δυνατότητα ψήφισης του νομοσχεδίου νωρίτερα, ή θα χρειαστεί να περιμένουν τις δυο εβδομάδες για να πιάσουν δουλειά τα θερινά τμήματα της βουλής, ή θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος για κάτι τέτοιο!
Το βασικότερο είναι να γίνει τουλάχιστον γνωστό ότι το θέμα του άρθρου 81 (άρα του ρυθμιστικού νομοσχεδίου) θα... τρέξει από την λειτουργία του πρώτου κιόλας θερινού τμήματος! Λογικό και επόμενο να αγωνιούν στην ΑΕΚ αλλά και οι φίλοι - οπαδοί της ομάδας...
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: