Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Μπροστά «ζεστή», πίσω… χλωμή!! (video)

Τα γκολ των Ρούνεϊ και Λάμπερτ, που έδειξαν φορτσάτοι ενόψει Μουντιάλ, δεν κουκούλωσαν τις αμυντικές αδυναμίες της Αγγλίας, τις οποίες ξεσκέπασε το Εκουαδόρ παίρνοντας παλικαρίσια ισοπαλία.

Μπροστά «ζεστή», πίσω… χλωμή (video)
Τεστ με πολλά μηνύματα για τον Ρόι Χότζον αποδείχτηκε το φιλικό της Αγγλίας απέναντι στο Εκουαδόρ στο Μαϊάμι. Τα «λιοντάρια» αν και έδειξαν θετικά στοιχεία στην επίθεση και πήραν θάρρος από τα τέρματα των Ρούνεϊ και Λάμπερτ, προβλημάτισαν στα μετόπισθεν απέναντι στους μαχητικούς Λατινοαμερικάνους.

Οι παίκτες του Ρόι Χότζον βρέθηκαν πίσω στο σκορ καθώς ο Ένερ Βαλέντσια άνοιξε το σκορ μόλις στο 8ο λεπτό με δυνατή κεφαλιά. Η Αγγλία είχε τα ηνία του αγώνα και τον έλεγχο στο κέντρο, όμως αντιμετώπιζε πρόβλημα στη δημιουργία φάσεων. Η τύχη της χαμογέλασε και ο Γουέιν Ρούνεϊ έπειτα από φάση διαρκείας έστειλε τη μπάλα στην εστία του Μπανγκέρα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ρίκι Λάμπερτ με ωραίο τελείωμα, έπειτα από φανταστική προσπάθεια και ασίστ του Μπάρκλεϊ, έδωσε το προβάδισμα στους Άγγλους στο 51’. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε με σουτ κεραυνό ο Αρόγιο στο 70’. Με δέκα παίκτες τελείωσαν και οι δύο ομάδες το ματς καθώς οι Αντόνιο Βαλέντσια και Στέρλιγνκ αποβλήθηκαν με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 79’.



Εκουαδόρ (Ρ. Ρουέδα): Μπανγκέρα, Γκουάρα, Αγιοβί, Παρέδες, Εράτσο, Βαλέντσια (90+1’ Αχιλιέ), Νομπόα (50’ Νομπόα), Γκρουέτσο (90’ Σαριτάμα), Καϊσέδο (46’ Ρόχας), Μοντέρο (69’ Αρόγιο), Ε. Βαλέντσια (83’ Ιμπάρα)

Αγγλία (Ρ. Χότζον): Φόστερ, Σμόλινγκ, Τζόουνς, Σο (74’ Σο), Λάμπαρντ, Μίλνερ, Γουίλσιρ, Μπάρκλεϊ (84’ Χέντερσον), Ρούνεϊ (65’ Στέρλινγκ), Λάμπερτ (84’ Γουέλμπεκ), Τσάμπερλεϊν (63΄Φλάναγκαν) Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: