Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Ζερβίνιο-Ντρογκπά και… γκολ!! (video)

Με τους Ντρογκμπά-Ζερβίνιο πρωταγωνιστές και στα δύο γκολ η εκ των αντίπαλων της Ελλάδας στο Μουντιάλ, Ακτή Ελεφαντοστού επικράτησε 2-1 του Ελ Σαλβαδόρ, που μείωσε με την εύστοχη πέναλτι του Αλβάρες.

Ζερβίνιο-Ντρογκπά και… γκολ (video)
Η Ακτή Ελεφαντοστού νίκησε στο «Toyota Stadium» του Τέξας 2-1 σε φιλική αναμέτρηση κόντρα στο Ελ Σαλβαδόρ, με τους Ντιντιέ Ντρογκπά και Ζερβίνιο να συμμετέχουν και στα δύο τέρματα της εκ των αντιπάλων της Ελλάδος στον τρίτο όμιλο του Μουντιάλ. Ο 36χρονος φορ έφτιαξε το πρώτο γκολ των Ιβοριανών, το οποίο πέτυχε ο Ζερβίνιο στο 8ο λεπτό και ο επιθετικός της Λιλ ανταπέδωσε, βγάζοντας ασίστ στον αρχηγό της ομάδας, που έκανε το 2-0 στο 42ο λεπτό.

Ο Ερνάντεζ Αλβάρες μείωσε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 76’, αλλά δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τέλος. Στον πάγκο έμεινε ο Γιάγια Τουρέ, που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και κάνει αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ακτή Ελεφαντοστού: Μπαρί, Κ.Τουρέ, Μποκά (Τζάκπα 73'), Μπάμπα, Οριέ, Τιοτέ (Ντιομαντέ 73'), Σερέι Ντιέ, Ντρογκμπά (Μπονί 63'), Καλού (Για Κονάν 82'), Ζερβίνιο, Γκραντέλ (Μπολί 83').

Ελ Σλβαδόρ: Καρίγιο, Λαρίν, Μολίνα, Μπάριος, Γκαρθία, Σέρεν (86’ Ρεντέρος), Ρεντέρος, Μενγιβάρ (66’ Σόσα), Φλόρες (53’ Σάντα Μαρία), Αλάς (72’ Αλβάρες), Μπλάνκο (63’ Αγκίλα).


Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: