Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Χουάντερσον στο Metropolis: «Έπρεπε να ενισχυθούμε τον χειμώνα»

Ήταν μια σεζόν περίεργη για τον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα. Η παραχώρησή του ήταν πιθανή (στην ΑΕ Λεμεσού στην Κύπρο κυρίως), όμως παρέμεινε. Είχε παιχνίδια ως βασικός και αρκετούς αγώνες που δεν υπερασπίστηκε την εστία του Ηρακλή. Ο Χουάντερσον Σίλβα τόνισε στο Αθλητικό Metropolis 95,5 FM, ότι η ομάδα έπρεπε να ενισχυθεί τον χειμώνα.

Ερωτηθείς για τις αιτίες της αποτυχίας, ο Λατινοαμερικανός γκολκίπερ απάντησε: «Είναι μια ερώτηση αρκετά δύσκολη και πολύπλοκη για να απαντήσω, γιατί αφορά σε πολλά πράγματα. Γενικότερα μας επηρέασαν οι πολλές αλλαγές προπονητών. Δεν μας βοήθησαν, παρ? ότι με τον τελευταίο μας προπονητή, το Νίκο Παπαδόπουλο, η ομάδα έβγαλε ένα καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο στο γήπεδο, βελτιώθηκε αλλά δεν πρόλαβε να κάνει περισσότερα πράγματα. Δεν θέλω να μιλήσω για το οικονομικό».

Για το ότι ο Ηρακλής δεν ενισχύθηκε τον χειμώνα, ο Χουάντερσον σχολίασε: «Σίγουρα έπαιξε ρόλο αυτό. Έπρεπε να έρθουν κι άλλοι ποδοσφαιριστές. Είχαμε προβλήματα με το ρόστερ μας και δεν μας έβγαιναν τα πλάνα στα παιχνίδια. Ήταν όντως πρόβλημα, συμφωνώ» είπε, ενώ για το αν ήταν σωστή η τότε απόφαση του Γκιγιέρμο Όγιος να μη γίνουν μεταγραφές, σχολίασε: «Δεν θα ήθελα να μιλήσω για τις αποφάσεις του κ. Όγιος, ιδιαίτερα τώρα που δεν είναι στην ομάδα μας και έχει φύγει. Δεν μπορώ να πω κάτι γι? αυτό, αλλά κατά τη γνώμη μου έπρεπε να έχουν έρθει κάποιοι ποδοσφαιριστές τον Ιανουάριο».

«Δεν ήταν καλύτεροί μας»

Ο Χουάντερσον Σίλβα ρωτήθηκε σχετικά με το αν Νίκη Βόλου και Κέρκυρα ήταν καλύτερες ομάδες από τον Ηρακλή. Το αρνήθηκε λέγοντας: «Όχι δεν συμφωνώ, δεν ήταν καλύτερες ομάδες από εμάς. Σε καμία περίπτωση» και εξήγησε: «Είχαμε κάποια διαιτητικά λάθη στα μεταξύ μας παιχνίδια που δεν μας άφησαν να πάρουμε τη νίκη και τους βαθμούς για να ανέβουμε εμείς στη Super League». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: