Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Χρειάζεται χρόνος!!

Στον Παναθηναϊκό θέλουν να τελειώσουν άμεσα τα θέματα των Αμπέντ-Σίλντενφελντ, αλλά η στάση κυρίως της Νιούκαστλ όπως και της Ντιναμό Μόσχας βάζουν «φρένο» στις εξελίξεις. Κανένα θέμα με Μόρα-Φυτανίδη

Χρειάζεται χρόνος
Να έχουν έναν ισχυρό κορμό, όταν θα ξεκινήσει η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την επόμενη σεζόν στις 28 Ιουνίου θέλουν οι άνθρωποι της ομάδας, ώστε να χειριστούν με την ησυχία τους τα μεταγραφικά υπόλοιπα θέμα. Προτεραιότητα αποτελεί να διατηρηθούν στο ρόστερ οι Αμπέντ, Σίλντενφελντ, αλλά φαίνεται πως θα πάρει λίγο χρόνο μέχρι να ξεκαθαρίσουν αυτά τα θέματα.

Αρχικά, φαινόταν ότι εύκολα ή δύσκολα θα βρεθεί η λύση για τον Αλγερινό μέσο που ανήκει στη Νιούκαστλ, καθώς αναμένεται να κάνει ριζικές αλλαγές στο ρόστερ της και ο 22χρονος παίκτης ήταν από τους πρώτους υποψήφιους γα αποχώρηση. Ωστόσο, ο αγγλικός σύλλογος έχει αναθεωρήσει όπως επιβεβαιώθηκε και από τις δηλώσεις του τεχνικού της, Άλαν Πάρντιου. Όμως, η πρώην ομάδα του Νίκου Νταμπίζα με τον τρόπο που χειρίζεται το θέμα, καθυστερεί τις εξελίξεις και θα πρέπει να περιμένουμε για κάτι οριστικό.

Πάνω-κάτω τα ίδια ισχύουν και για τον Σίλντεφελντ, καθώς εξαρτάται από τη Ντιναμό Μόσχας, όπου ανήκει ο Κροάτης στόπερ. Επιπλέον, ο ρώσικος σύλλογος δεν βιάζεται, καθώς ο 29χρονος στόπερ έχει μπροστά του το Μουντιάλ της Βραζιλίας και μπορεί να ανεβάσει την τιμή του. Όπως είναι κατανοητό, κάτι τέτοιο δεν θα ευνοήσει τον Παναθηναϊκό.

Ούτε Μόρας, ούτε Φυτανίδης

Κυκλοφόρησε η φήμη χθες ότι ο Παναθηναϊκός έχει στα υπόψιν του τον Βαγγέλη Μόρα, με τους «πράσινους» να το διαψεύδουν κατά τη διάρκεια της ημέρας. Πέρυσι, υπήρξε ενδιαφέρον για τον 33χρονο στόπερ, αλλά οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν στο οικονομικό. Ο αμυντικός της Βερόνα, δεν έπεσε κάτω από τις 300.000 ευρώ και η μεταγραφή «χάλασε».

Επιπλέον, δεν ασχολείται το «τριφύλλι» ούτε με τον Σωκράτη Φυτανίδη. Για τον ποδοσφαιριστή του Ατρόμητου, υπήρξε κινητικότητα επίσης το καλοκαίρι του 2013, αλλά η προκαταβολή που ζήτησε, κρίθηκε υψηλή για τα δεδομένα της ομάδας και δεν προχώρησε το θέμα και δύσκολα θα γίνει κάτι και φέτος.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: