Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Βασικά… υπάρχει πρόβλημα!!

Στο πρώτο φιλικό με την Ιρλανδία προβλημάτισε. H επιστράτευση βασικών παικτών στο 2ο τεστ με το Λουξεμβούργο, κατάφερε να «ξυπνήσει» την Ιταλία, όχι όμως και να τη βγάλει απ' την… ανησυχία του «Χ»

Βασικά… υπάρχει πρόβλημα
Χωρίς θετικό πρόσημο ολοκληρώθηκε και το δεύτερο τεστ της Ιταλίας που παρότι φόρτσαρε για ένα ημίχρονο ισοφαρίστηκε λίγο πριν το τέλος, μένοντας στο 1-1 με το Λουξεμβούργο.

Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν δεδομένη, όμως ο Τσέζαρε Πραντέλι τέσταρε ένα αρκετά δυνατό σχήμα, με πολλές αλλαγές συγκριτικά με το πρώτο ματς κόντρα στην Ιρλανδία (1-1).

Με τον Μπουφόν να παίρνει τη θέση κάτω απ’ τα δοκάρια και τον Μπαλοτέλι στην κορυφή της επίθεσης, οι Ιταλοί εμφανίστηκαν βελτιωμένοι συγκριτικά με το πρώτο ματς, χωρίς να περιορίσουν όμως τον προβληματισμό ενόψει της έναρξης του Μουντιάλ, με μόλις ένα φιλικό τεστ να απομένει.

Ο Μαρκίσιο βρήκε νωρίς το δρόμο προς τα δίχτυα, ανοίγοντας το σκορ μόλις στο ένατο λεπτό, μετά από βαθιά μπαλιά του Μπαλοτέλι, ενώ ο τελευταίος και ο Καντρέβα είχαν δοκάρι στο δεύτερο ημίχρονο. Πέντε λεπτά πριν το τελευταίο σφύριγμα του ματς ο Σανότ με κοντινή κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Ιταλία (Τσέζαρε Πραντέλι): Μπουφόν, Μπονούτσι, Κιελίνι, Αμπάτε, Ντε Σίλιο, Ντε Ρόσι, Πίρλο (72’ Ακουιλάνι), Μαρκίσιο, Καντρέβα (78’ Ινσίνιε), Βεράτι (54’ Βεράτι), Μπαλοτέλι (78’ Τσέρτσι)Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: