Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Διαμαντίδης: «Πού να πάω; Εδώ είναι η οικογένειά μου»

Την παραμονή του στην οικογένειά του, τον Παναθηναϊκό, προανήγγειλε ο Δημήτρης Διαμαντίδης και την επόμενη σεζόν. «Υπόκλιση» του αρχηγού των «πράσινων» στον Ολυμπιακό.

Διαμαντίδης: «Πού να πάω; Εδώ είναι η οικογένειά μου»
Εμφανώς συγκινημένος αλλά και παράλληλα ανακουφισμένος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος παρουσιάστηκε ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο οποίος υποσχέθηκε τίτλο και την επόμενη σεζόν!

Ο αρχηγός των «πράσινων», μιλώντας μετά το τέλος του ματς, χαρακτήρισε τους «πράσινους» ως την οικογένειά του τονίζοντας πως και την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται με το «Τριφύλλι» στο στήθος του.

Τέλος, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη μάχη αλλά και την ποιότητα του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά:

«Η γεύση είναι ευχάριστη. Η χρονιά είχε τα πάνω αλλά και τα κάτω της. Σε μια ομάδα δεν γίνεται να είσαι συνέχεια στο πικ της απόδοσης σου, οπότε είναι φυσιολογικό. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, στον προπονητή μου, στη διοίκηση και στον κόσμο της ομάδας.Τελείωσε μια δύσκολη χρονιά και συνεχίζουμε.

Παίζαμε με μια πολύ καλή ομάδα, έχει χαρακτήρα, έχει ποιότητα, ήταν πολύ δύσκολο και έχουμε απεριόριστο σεβασμό στον αντίπαλο. Η σειρά ήταν περίεργη γιατί είχε εναλλαγές.

Και του χρόνου εδώ, εδώ είναι η οικογένειά μου»!

Δεν υπάρχουν σχόλια: