Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Καμία εξέλιξη με Στρούτμαν!!

strootman
Ο Κέβιν Στρούτμαν αποτελεί μεταγραφικό στόχο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο όπως ενημέρωσε ο ατζέντη του παίκτη, δεν υπάρχει καμία επαφή με την αγγλική ομάδα για τον πελάτη του.
Ο 24χρονος Ολλανδός μέσος πραγματοποίησε εξαιρετική πρώτη χρονιά στο Καμπιονάτο με τη φανέλα της Ρόμα, προσελκύοντας το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων, κυρίως από την Πρέμιερ Λιγκ.
Ωστόσο, ο Στρούτμαν τραυματίστηκε, χάνει το Μουντιάλ της Βραζιλίας και αναμένεται να επιστρέψει στις αρχές της επόμενης περιόδου. Απ’ την άλλη ο νέος τεχνικός της Γιουνάιτεντ, Λουίς Φαν Χάαλ είναι διατεθειμένος να πάρει το ρίσκο και να προχωρήσει στην απόκτηση του συμπατριώτη του.
«Ο Στρούτμαν δεν θα είναι έτοιμος πριν το φθινόπωρο. Αν τον θέλει ο Λούις φαν Χάαλ; Πιθανώς, όμως ανήκει στη Ρόμα κι έκανε φανταστική σεζόν. Δεν υπάρχει καμία επικοινωνία, πάντως, ανάμεσα στις δύο ομάδες ή στον παίκτη μου και τον προπονητή της αγγλικής ομάδας. Όλα είναι φήμες. Ο Στρούτμαν θέλει να μείνει και να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ του χρόνου», ήταν η τοποθέτηση του Τσιλ Ντέκερ.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: