Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

«Εμμονή με Ρούνεϊ»

Η κριτική που ασκείται στον Γουέιν Ρούνεϊ δεν είναι δικαιολογημένη και ο λόγος που βρίσκεται στο «στόχαστρο» είναι επειδή κάποιοι τoν έχουν βάλει στο… μάτι, σύμφωνα με τον Φρανκ Λάμπαρντ.

«Εμμονή με Ρούνεϊ»
Καλύτερα να σου βγει το μάτι, παρά το όνομα, λέει ο λαός, και τέτοια περίπτωση είναι αυτή του Γουέιν Ρούνεϊ, σύμφωνα τα όσα δήλωσε ο συμπαίκτης του στην εθνική Αγγλίας, Φρανκ Λάμπαρντ. Η έντονη δυσαρέσκεια που επικρατεί στις τάξεις των «λιονταριών», σχετικά με τις εμφανίσεις του άσου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οφείλεται στο ότι κάποιοι τον έχουν… στιγματίσει, όπως ανέφερε ο έμπειρος μέσος.

Οι έντονες συζητήσεις για την απόδοση του Γουέιν Ρούνεϊ στα φιλικά παιγνίδια της Αγγλίας, αλλά και στην ήττα στην πρεμιέρα του Μουντιάλ από την Ιταλία (1-2), είναι άδικες, καθώς οι αποδοκιμασίες θα πρέπει να γίνονται για το σύνολο και όχι για τον καθένα ξεχωριστά, βάσει των όσων είπε ο Φρανκ Λάμπαρντ.

«Σε κάθε Παγκόσμιο Κύπελλο υπάρχει εμμονή με κάποιον παίκτη. Σε εμάς εμμονή έχουν με τον (Γουέιν) Ρούνεϊ. Όταν συμβαίνουν τέτοια είδους περιστατικά η απογοήτευση είναι μεγάλη. Έχουν φτιάξει πρόγραμμα για να κριτικάρουν τον παίκτη και όχι για να συζητήσουν. Ο Ρούνεϊ προσπαθεί να δώσει τον καλύτερο εαυτό του για την ομάδα και παραμένει ο ίδιος παίκτης που ξέρω εδώ και καιρό». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: