Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

Θέλει Ραμίρες ο Αντσελότι!

Τελευταίο από τα ονόματα που ακούγονται ως υποψήφιοι μεταγραφικοί στόχοι της Ρεάλ Μαδρίτης είναι αυτό του Ραμίρες, με τον Βραζιλιάνο μέσο να αποτελεί προσωπική επιλογή του Κάρλο Αντσελότι.

Θέλει Ραμίρες ο Αντσελότι
Δεδομένο είναι πως η Ρεάλ Μαδρίτης θα κινηθεί το καλοκαίρι για την απόκτηση ενός κεντρικού μέσου που θα κάνει την διαφορά. Στην συγκεκριμένη λίστα προστέθηκε και το όνομα του Ραμίρες.

Την περασμένη Παρασκευή, κατά την διάρκεια της σύσκεψης μεταξύ του Κάρλο Αντσελότι, του Φλορεντίνο Πέρεθ και του Χοσέ Ανχέλ Σάντσες, ειπώθηκαν αρκετά ονόματα για τον σχεδιασμό της «βασίλισσας» ενόψει της νέας σεζόν και για τα οποία βγήκαν ορισμένα συμπεράσματα…

Συγκεκριμένα, η πρόταση του Ιταλού τεχνικού για τον Ραμίρες της Τσέλσι φαντάζει την δεδομένη χρονική στιγμή ως η καλύτερη λύση για τους κατόχους του Champions League, διότι οι περιπτώσεις των Πογκμπά και Βιντάλ που είχαν πέσει στο «τραπέζι» για την συγκεκριμένη θέση, δε φαίνεται να προχωρούν.

Για τον μεν Γάλλο, υπάρχει υποψία πως έχει συμφωνήσει με την Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ για τον Χιλιανό υπάρχει έντονη ανησυχία για την ετοιμότητά του έπειτα από τον τραυματισμό του στο γόνατο, την ίδια στιγμή που φέρεται να κοστίζει κοντά στα 60 εκατ. ευρώ.

Μεγάλος στόχος της Ρεάλ Μαδρίτης παραμένει φυσικά ο Λουίς Σουάρες, καθώς ο πρόεδρος του συλλόγου, Φλορεντίνο Πέρεθ «καίγεται» για την απόκτηση του Ουρουγουανού επιθετικού από την Λίβερπουλ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: