Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

Άρωμα Εθνικής στην Βραζιλία!! (video)

Σχεδόν 24 ώρες διήρκησε το ταξίδι στο Αρακαζού, που θα είναι η «βάση» της Εθνικής στην Βραζιλία. Πρώτη στάση Φρανκφούρτη, ακολούθησε το υπερατλαντικό ταξίδι στο Ρίο και τελικός προορισμός το Αρακαζού.

Άρωμα Εθνικής στην Βραζιλία! (video)
Η αποστολή του NovaΣΠΟΡ FM, της SportDay και του sport-fm.gr έφτασε στο Αρακαζού, το οποίο βρίσκεται στη βορειοανατολική πλευρά της Βραζιλίας και συνάντησε ζεστό καιρό με αραιές νεφώσεις. Υψηλές θερμοκρασίες περίπου 30 βαθμούς Κελσίου και αυξημένη υγρασία 70%.

Να θυμίσουμε ότι αυτή την εποχή στη Βραζιλία αρχίζει να χειμωνιάζει… Θεωρητικά πάντα, διότι εάν κυκλοφορήσεις στον παραλιακό δρόμο θα νιώσεις αρκετή ζέστη. Σαν να είσαι στην Ελλάδα ένα πράγμα για καλοκαιρινές διακοπές. Στη μεγάλη σε έκταση παραλία με θέα τον Ατλαντικό Ωκεανό παρατηρείς τους λουόμενους να απολαμβάνουν το μπάνιο τους.

inner

Στους δρόμους της πόλης θα συναντήσεις μεγάλες αφίσες που προαναγγέλλουν την παρουσία της Εθνικής Ελλάδος στο Αρακαζού. Τελικά, η ελληνική αποστολή θα ταξιδέψει το βράδυ του Σαββάτου από το Νιού Τζέρσεϊ για την Βραζιλία προκειμένου να ξεκινήσει το τελικό στάδιο της προετοιμασίας της πριν από την πρεμιέρα κόντρα στην Κολομβία στις 14 Ιουνίου.

Στα αξιοσημείωτα της πρώτης ημέρας είναι το αφιέρωμα στην Εθνική που έπαιζε στις μικρές οθόνες του αεροσκάφους στην πτήση για το Ρίο σχετικά με την πορεία της «γαλανόλευκης» στην προκριματική φάση του Μουντιάλ της Βραζιλίας.



Κάπως έτσι λοιπόν, κύλησαν οι πρώτες μουντιαλικές στιγμές… Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: