Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

Αμερικάνικη υπεροχή!

Χωρίς να εντυπωσιάσουν οι ΗΠΑ, επικράτησαν 2-1 τη Νιγηρίας στη Φλόριντα σε φιλικό ματς προετοιμασίας, ενόψει της συμμετοχής των δύο ομάδων στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Αμερικάνικη υπεροχή
Οι ΗΠΑ επικράτησαν 2-1 της Νιγηρίας στο «EverBank Field» της Φλόριντα και έδειξαν σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση σε σχέση με τους «αετούς», ενόψει της έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη «χώρα του καφέ» σε μερικές μέρες.

Ο Αλτιντορ ήταν ο πρωταγωνιστής για την ομάδα του Γιούργκεν Κλίνσμαν, σημειώνοντας και τα δύο γκολ των γηπεδούχων στο 21’ και στο 62’ από ασίστ των Τζόνσον και Μπράντλεϊ αντίστοιχα,, σκοράροντας, μάλιστα, μετά από έξι μήνες με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Για τους Αφρικανούς, μείωσε ο Μόουζες στο 86’.

ΗΠΑ: Χάουαρντ, Μπίσλεϊ (75’ Τσάντλερ), Τζόνσον, Κάμερον, Μπέσλερ, Τζόουνς, Μπράντλεϊ, Μπέκερμαν (72’ Ντίσκερουντ), Μπεντόγια (80’ Ζούσι), Ντέμπσι (88’ Βοντολόφσκι), Αλτιντορ (80’ Γκονζάλεζ)

ΝΙΓΗΡΙΑ: Ενγιάμα, Γιόμπο, Αμπροουζ, Ομποαντόνα, Οσανίουα, Ομπι-Μίκελ (46’ Γκάμπριελ), Μόοουζες, Ονάζι, Αζίζ (74’ Ουτσέμπο), Οντεμβιγκί (46’ Μπαμπατούντε), Αμεόμπι (65’ Εμενίκε) Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: