Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

Ανατροπή πλάνων στον Άρη!!

Το γεγονός ότι ο Άρης έχει περιορισμούς στις μεταγραφές, καθώς δεν αδειοδοτήθηκε για την επόμενη σεζόν, υποχρεώνει τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη να αναπροσαρμόσει τα σχέδιά του.

Ανατροπή πλάνων στον Άρη
Αναγκασμένος να αλλάξει τον μεταγραφικό σχεδιασμό που είχε καταστρώσει για τον Άρη της επόμενης σεζόν είναι ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης, λόγω της μη αδειοδότησης της ΠΑΕ.

Εξαιτίας αυτού προκύπτουν περιορισμοί στις μεταγραφές για τους Θεσσαλονικείς και ο 57χρονος προπονητής καλείται να καταρτιστεί ένα ανταγωνιστικό ρόστερ, το οποίο θα μπορεί να διεκδικήσει με αξιώσεις την επιστροφή της ομάδας στη Super League.

Όσον αφορά το υπάρχον ρόστερ, ο έμπειρος τεχνικός μπαίνει στη διαδικασία αξιολόγησης των παικτών από την αρχή, έχοντας αυτή τη φορά ως δεδομένο ότι πρέπει να κρατήσει περισσότερους παίκτες κάτω των 24 ετών, μια και μέσα θα χρειαστούν εναλλακτικές λύσεις κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Υπό τις υπάρχουσες συνθήκες ο Αρης μπορεί να κινηθεί για τρεις ποδοσφαιριστές άνω των 24 ετών, είτε Ελληνες είτε ξένους. Εδώ τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο, αφού η παραμικρή μεταγραφική αστοχία μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τον στόχο της ανόδου, συνεπώς οι κινήσεις πρέπει να είναι πολύ προσεκτικές και πάντα στα οικονομικά όρια που θα τεθούν από τη διοίκηση.

Παρότι ήταν δεδομένο ότι ο Ρουμπέν Πουλίδο θα αποχωρήσει από τον Άρη και οι διοικούντες έψαχναν τον τρόπο με τον οποίο θα λυθεί το συμβόλαιό του, το οποίο είναι βαρύ για τα δεδομένα της Football League, τελικά τα παραπάνω δεδομένα αναγκάζουν τους ιθύνοντες του συλλόγου να σκεφτούν την παραμονή του Ισπανού αμυντικού.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: