Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

Η ώρα του Μπαλοτ(ρ)έλι!

Αυτό το Μουντιάλ θα είναι η ευκαιρία του Μάριο Μπαλοτέλι να αποδείξει την πραγματική του αξία, σύμφωνα με τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Ιταλίας, Τσέζρε Πραντέλι, αν ελέγξει βέβαια τα συναισθήματα του.

Η ώρα του Μπαλοτ(ρ)έλι
Οι ιδιορρυθμίες του Μάριο Μπαλοτέλι είναι, για πολλούς, ο λόγος που δεν έχει καταφέρει να σταθεροποιηθεί σε κάποια ομάδα. Οι «τρέλες» του Ιταλού διεθνή έχουν δημιουργήσει σκέψεις και στη Μίλαν, για την παραχώρηση του.

Το ταλέντο του 23χρονου επιθετικού δεν παύει να είναι σπουδαίο, γι’ αυτό το λόγο άλλωστε ο προπονητής στην εθνική Ιταλίας, Τσέζαρε Πραντέλι, θέλει να στηρίξει πολλά πάνω του.

Ο τεχνικός της «σκουάντρα ατζούρα» πιστεύει ακράδαντα πως ο αν ο Σούπερ Μάριο αποφύγει τις…τρελίτσες και «ελέγξει τα συναισθήματα του», όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, μπορεί να αποδείξει πόσο σπουδαίος ποδοσφαιριστής είναι.

«Ο Μπαλοτέλι είναι πολύ σημαντικός παίκτης για την ομάδα, όπως και πολλοί άλλοι. Πρέπει, όμως, να είναι πλήρως έτοιμος ενόψει της τελικής φάσης. Ξέρει πως το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι η στιγμή της ποδοσφαιρικής ζωής του», τόνισε χαρακτηριστικά. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: