Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

Φουλ για Κουρμπέλη η ΑΕΚ!

Στο μέτωπο του Δημήτρη Κουρμπέλη επικεντρώνεται η ΑΕΚ. Αφού διευθέτησε το θέμα του μπακ και ρύθμισε τα δεδομένα στις υποθέσεις Παπαδόπουλου-Λάζοβιτς, η «Ένωση» φουλάρει για τον νεαρό άσο του Αστέρα.

Φουλ για Κουρμπέλη η ΑΕΚ
Το θέμα του αριστερού μπακ -μετά και την απόκτηση Σοϊλέδη- έκλεισε.

Σ’ αυτό του επιθετικού τα δεδομένα είναι γνωστά (με τη συγκεκριμένη πρόταση που έχει κατατεθεί στον Δημήτρη Παπαδόπουλο και την περίπτωση Λάζοβιτς να υπάρχει ως εναλλακτική).

Οπότε η ΑΕΚ μπορεί να ρίξει το βάρος στην υπόθεση ενός άλλου μεταγραφικού της στόχου: Του Δημήτρη Κουρμπέλη. Μετά τη θεωρία, το ενδιαφέρον της «Ένωσης» για το νεαρό αμυντικό πέρασε και στην πράξη, αφού ρώτησε κι έμαθε κι επίσημα για τις απαιτήσεις του Αστέρα.

Παρόλο λοιπόν που το ύψος τους κινήθηκε σε σημείο που η ΑΕΚ να μην είναι διατεθειμένη να φτάσει (500.000 ευρώ), ο δίαυλος επικοινωνίας με τους Αρκάδες άνοιξε.

Και δεν είναι μόνο η αποδεδειγμένη ικανότητα του Δημήτρη Μελισσανίδη να τελειώνει μεταγραφές που «ψήνουν» και τον ίδιο προσωπικά (όπως συμβαίνει με τον νεαρό) η οποία κάνει το έδαφος να μοιάζει ευνοϊκό. Αλλά και η δεδομένη επιθυμία του παίκτη να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα, που έχει ξεκινήσει ήδη να παίζει ρόλο στις διαπραγματεύσεις.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: