Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

Ριβάλντο ο… αντι-βραζιλιάνος!!

Την ώρα που όλοι βλέπουν ως φαβορί την Βραζιλία, ο Ριβάλντο πιστεύει πως οι Ισπανία και Αργεντινή έχουν πολλές πιθανότητες για την κατάκτηση του Μουντιάλ.

Ριβάλντο ο… αντι-βραζιλιάνος
Όλοι θα περίμεναν τα μεγάλα αστέρια του απώτερου και προσφάτου ποδοσφαιρικού παρελθόντος της Βραζιλίας, θα στήριζαν την προσπάθεια της νέας φιλόδοξης ομάδας των Νεϊμάρ, Χουλκ και Τιάγκο Σίλβα.

Μπορεί,λοιπόν, πολλοί μεγάλοι πρώην άσοι να εξέφρασαν την πίστη τους για το τρόπαιο, ο γνώριμος μας όμως Ριβάλντο, φάνηκε ιδιαίτερα επιφυλακτικός. Μάλιστα, όχι μόνο δεν έχρισε την χώρα του ως φαβορί αλλά «καλοβλέπει» ως νικήτριες την μεγάλη ανταγωνίστρια Αργεντινή και την κάτοχο του κυπέλλου, Ισπανία.

Χαρακτηριστικά τόνισε σε αγγλικό μέσο: « Η Ισπανία και η Αργεντινή είναι αυτή τη στιγμή οι πιο δυνατές ομάδες. Έχουν κατακτήσει συνολικά οκτώ Μουντιάλ και αξίζουν απεριόριστο σεβασμό», ενώ έθεσε ως τρίτο φαβορί την Πορτογαλία και όχι τη «σελεσάο»: « Εκτός των δύο, η Πορτογαλία θα μπορούσε να κάνει την έκπληξη».

Σε ό,τι έχει να κάνει με την ομάδα της... καρδιάς του, αρκέστηκε στο εξής: «Πιστεύω πως θα κάνουμε το καλύτερο, αν και θα υπάρξει πολύ πίεση από τον κόσμο». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: