Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

Αλκόρτα: «Για αυτό επέλεξα Ολυμπιακό»

Ο Ράφα Αλκόρτα μίλησε σε ισπανική ιστοσελίδα για την απόφασή του να δουλέψει μαζί με τον Μίτσελ στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Αλκόρτα: «Για αυτό επέλεξα Ολυμπιακό»
«Είναι ένας σύλλογος γεννημένος για νίκες»…

Με τον τρόπο αυτό εξήγησε ο Ράφα Αλκόρτα την απόφασή του να αποδεχθεί την πρόταση του Μίτσελ να συνεργαστεί μαζί του στον πάγκο του Ολυμπιακό.

Ακολουθεί η αναφορά του Αλκόρτα στη συνεργασία του με τον Μίτσελ στον πάγκο του Ολυμπιακό σε ισπανική ιστοσελίδα.

-για την απόφασή του να δουλέψει στον Ολυμπιακό:

«Πολύ απλά γιατί μίλησα με τον Μίτσελ. Είμαστε πολύ καλοί φίλοι εδώ και 20 χρόνια. Είναι σπουδαίος τεχνικός και μου αρέσει η ιδέα να είμαι στο Champions League με μια ομάδα που ξέρει το πως να κερδίζει, όπως είναι ο Ολυμπιακός. Έναν σύλλογο γεννημένο για νίκες».

-για την γνωριμία του με τον Μίτσελ:

«Είναι πολύ καλή και ιδιαίτερη. Όταν πήγα στη Μαδρίτη στα 23 μου χρόνια, ο πρώτος που με καλωσόρισε ήταν αυτός. Την πρώτη παραμονή Πρωτοχρονιάς ήμουν μόνος και ο Μίτσελ με κάλεσε στο σπίτι του. Ήταν είδωλο για τη Ρεάλ Μαδρίτης, δεν ήταν απλά ένας ακόμα παίκτης. Είχαμε καλή χημεία από την αρχή. Ήταν και παραμένει ένας πολύ καλός άνθρωπος».

-εάν θα δεχόταν να δουλέψει με κάποιον άλλο:

«Αλήθεια, δεν ξέρω. Μαζί του δεν έχω καμία αμφιβολία. Ναι, ίσως με έναν άλλον προπονητή να το σκεφτόμουν περισσότερο. Μαζί του ξέρω ότι δεν κάνω λάθος Εκτιμά την ειλικρίνεια, όπως και εγώ. Γνωρίζει ότι αγαπώ το ποδόσφαιρο. Επίσης ότι θέλω να κάνω ένα βήμα παραπάνω. Ήξερε ότι έπρεπε να μου δώσει το... έναυσμα με κάποιον τρόπο». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: