Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

Κυριακή… κοντή γιορτή!

Αναβλήθηκε και πάλι η άφιξη του Ιβάν Σαββίδη στην Ελλάδα, αλλά όπως φαίνεται ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ θα είναι την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη, δρομολογώντας εξελίξεις.

Κυριακή… κοντή γιορτή
Ούτε το Σάββατο παρουσιάστηκε στη Θεσσαλονίκη ο Ιβάν Σαββίδης. Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ είχε ενημερώσει ότι θα είναι στην Ελλάδα εντός της ημέρας, αλλά το ίδιο είχε… κάνει την Πέμπτη και την Παρασκευή, χωρίς να φανεί συνεπής.

Οι Άγγελος Αναστασιάδης, Ζήσης Βρύζας περιμένουν πως και πως την άφιξη του, διότι όταν θα γίνει αυτό, θα «λυθούν» τα χέρια τους. Οι δύο άνδρες έχουν κάνει τον προγραμματισμό της ομάδας για την επόμενη σεζόν, ξεκινώντας από τους ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται. Επιπλέον, έχουν θέσει ως προτεραιότητα την απόκτηση ενός χαφ και ενός εξτρέμ. Δεν θα γίνει βεβαίως προσθήκη μόνο δύο ποδοσφαιριστών. Αυτή θα είναι μόνο η αρχή και… βλέπουμε.

Ωστόσο, λείπει ένα κομμάτι από τον σχεδιασμό… ο Ιβάν Σαββίδης, διότι θα πρέπει να δώσει το «ΟΚ» και να καθορίσει το μεταγραφικό μπάτζετ. Εκκρεμεί, ακόμη η υπογραφή στο συμβόλαιο του 61χρονου τεχνικού, που έχει ανακοινωθεί από τα μέσα Μαΐου, αλλά δεν αποτελεί και με τη βούλα προπονητή του «Δικεφάλου του Βορρά». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: