Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

Μαλεζάς: «Περιμένω τον μάνατζέρ μου»

Ο Στέλιος Μαλεζάς μίλησε για το ενδεχόμενο επιστροφής του στον ΠΑΟΚ και τόνισε πως αυτή τη στιγμή είναι ελεύθερος και ότι περιμένει τον μάνατζέρ του να του φέρει τις προτάσεις που υπάρχουν.
Το όνομα του Στέλιου Μαλεζά έχει ακουστεί για τον ΠΑΟΚ, με τον ίδιο να μην αποκαλύπτει κάτι για το ενδιαφέρον που υπάρχει από τον «Δικέφαλο» του Βορρά. Συγκεκριμένα, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, τόνισε πως έχει μείνει ελεύθερος από τη Φορτούνα και ότι περιμένει τον μάνατζέρ του για να κρίνει τις προτάσεις που έχει. Ακόμη, αναφέρθηκε και στους Ιβάν Σαββίδη, Άγγελο Αναστασιάδη.
Αναλυτικά, τα όσα είπε ο 28χρονος στόπερ:
Για την υπομονή που πρέπει να κάνει ο κόσμος: «Τίποτα δεν μπορεί να γίνει μέσα σε χρονικό διάστημα 2-3 και 5 ετών. Εμείς στην Ελλάδα βιαζόμαστε και θέλουμε άμεσα αποτελέσματα. Με καλή θέληση θα γίνουν πολλά, από εκεί και πέρα χρειάζεται και υπομονή για να υλοποιηθούν».
Για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για την περίπτωσή του: «Είναι ένα θέμα, αλλά δεν είναι σωστό τώρα να αναφέρουμε κάτι. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι είμαι ελεύθερος, έχω τελειώσει με τις υποχρεώσεις μου με την Φορτούνα. Ο μάνατζερ μου θα φέρει τις προτάσεις για να τις κρίνουμε».
Για το αν έκλεισε ο κύκλος του στο γερμανικό πρωτάθλημα: «Προς το παρόν έχει κλείσει ο κύκλος μου μόνο στην Φορτούνα. Ο μάνατζέρ μου κάνει την δουλειά του και αργότερα θα κρίνουμε».
Για τον Ιβάν Σαββίδη και τον Άγγελο Αναστασιάδη: «Όταν υπάρχει ένας δυνατός πρόεδρος και ένας καλός προπονητής υπάρχει το σωστό μείγμα, αλλά δεν είναι μόνο αυτό, είναι και ο κόσμος που πρέπει να στηρίξει τις επιλογές. Τα τελευταία χρόνια πολλές ομάδες έχουν κάνει άλματα στο θέμα των Ακαδημιών. Είναι δύσκολο να βγάλεις παίκτες από τα φυτώρια, αλλά πολλές ομάδες το έχουν καταφέρει. Τα επόμενα χρόνια είμαι σίγουρος ότι θα συνεχιστεί».
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: